A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Баранівка салютувала на честь Дня села

Дата: 23.08.2021 20:09
Кількість переглядів: 867

Фото без опису   У суботу надвечір своє свято відзначала Баранівка. Центр села майорів різноманітними виставками-пропозиціями майстрів, красивою фотозоною та цікавим стендом «Історія села – газетним рядком»; приваблював ароматами святкових наїдків та можливістю відпочити і душею, і тілом гарного передосіннього вечора.

   Жителів Баранівки привітали староста Михайло Сулим,  селищний голова Олександр Тутка, директор сільськогосподарського підприємства «Нива» Андрій Цьова.

   За традицією, староста від усієї громади відзначив односельців з нагоди свята, вручив їм подарунки.

   Найповажніші за віком баранівчани – Ганна Павлівна Зінченко та Микола Петрович Орищенко, найюнніші – Аліса Дудкіна та Ангеліна Богаєвська. Мають цьогоріч у Баранівці і восьмеро першокласників. Це Ангеліна Біленко, Саша Дубовик, Вова Лещенко, Настя Маслівець, Оксанка Науменко, Валерія Сметаненко, Саша Сулим та Ваня Цьова.

   Срібне весілля зустріли Олена Анатоліївна та Григорій Васильович Швеці,  а Петро Олексійович та Катерина Григорівна Хорольці, Василь Олександрович та Ніна Григорівна Кривенькі, Ганна Сергіївна та Микола Петрович Орищенки, Василь Степанович та Лідія Григорівна Любченки разом уже понад 50 років. Наймолодша подружня пара у Баранівці – це родина Олександра та Діани Передруків.

   З шаною і гордістю ведучі заходу вітали з нагоди Дня села футбольну команду «Нива» на чолі з тренером Юрієм Цьовою; поважних і юних захисників країни – воїна АТО Віталія Анатолійовича Сисюка, земляків-чорнобильців Віктора Миколайовича Скока, Петра Івановича Орла, Олександра Юхимовича Гавриша, солдата Ігоря Юрійовича Бондаря.

   Чудову концертну програму жителям Баранівки та гостям їхнього свята подарували учасники художньої самодіяльності  Великосорочинського сільського будинку культури. А опісля на всіх чекав яскравий салют і запальна дискотека. Свято відбулося за підтримки керівництва Шишацької громади, відділу культури і туризму селищної ради (як і в інших старостинських округах), приватного сільськогосподарського підприємства "Нива" та місцевих підприємців.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь