A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Феєрверком емоцій та справжнім салютом відзначили ковердинобалківці День свого старостинського округу

Дата: 16.08.2021 14:59
Кількість переглядів: 390

Фото без опису   А святкували його 14 серпня, по-народному - на Маковія. У щирому родинному колі, де вистачало місця і для привітань, і для чудової концертної програми, і для вдячних глядацьких оплесків, і для добрих розваг, і для фото на згадку у спеціально підготовленій зоні, і для приємного дарунку усім землякам – променистого салюту у нічному небі.

   Вітаючи односельців з подвійним святом, староста Іван Антонь подякував їм за підтримку в організації заходу та загалом у всіх хороших справах на благо рідного краю, зокрема співзасновникам ТОВ "Агроініціатива плюс" Володимиру Коверді, Віктору Куліченку, Юрію Ярошу; ФГ  "Швадронівське" - Валерію Шелігану, "Воля-2" – Ірині Маслівець, підприємцям Володимиру Копчі, Юрію Антоню, Артуру Бадалову, керівництву ТОВ "Райз Північ", а також Ользі Лещенко, Григорію Блосі, Анатолію Балюку, Івану Русанюку.

   Чудовий настрій жителям округу подарували гості – ансамбль "Молодички" Великобузівсього сільського будинку культури, солісти Сергій Костенко і Тетяна Лоза з Шишацького СБК, Ірина Осіпенко з Сагайдака та Алла Петрова з Шафранівки.

Фото без опису   Щирими оплесками зустрічали глядачі місцевих талантів - ансамбль "Ковердяночка", солістів, танцівників і гумористів рідного краю різного віку. Це Наталія Тривайло, Ольга Лещенко, Женя Терещенко, Анна Маслівець, Галина Барило, Наталія Денисенко, Галина Денисенко, Валентина Кулага, Алла Вовчок, Вікторія Волянська, Вадим Богаєвський, Сабіна Шашко, Софія Стрільченко, Лілія Сливка, Анастасія Волос, Владислава Тривайло, Владислав Жеревчук, Даша Колотай, Валя Сисюк, Павло Корман, Вероніка Лісовська, Віктор Корман, Вікторія Зубенко, Володимир Корман, Катерина Зубенко, Саша Денисенко, Іван Сисюк.  

   На святі традиційно відзначили ювілярів. 60-річний ювілей подружнього життя святкують цьогоріч Ольга Іванівна та Іван Іванович Онішки; 50 років прожили у парі Марія Михайлівна та Андрій Андрійович Юшки; 45 років пліч-о-пліч крокують життям Катерина Степанівна та Василь Іванович Яроші; 40 років тому стали на весільний рушник Тетяна Василівна та Василь Михайлович Яроші, Марія Іванівна та Юрій Іванович Попрозмани; 35-у річницю весілля святкують Катерина Іванівна та Іван Іванович Ростовські, Лідія Василівна та Григорій Васильович Блохи, Лариса Іванівна та Володимир Васильович Федорченки; 15 років тому створили нові родини Людмила Михайлівна та Олександр Вікторович Кормани, Світлана Юріївна та Олександр Вікторович Жуки, Людмила Олександрівна та Анатолій Васильович Денисенки.

   Привітали найповажнішу за віком жительку Ковердинобалківського старостинського округу – 91-річну Марію Никифорівну Бутенко; іменинницю дня, котра відзначила 85-й рік народження, ветерана праці, педагога - Марію Іванівну Мольку, наймолодшого земляка – Богданчика Юстимчука.

  Теплі слова вітань, приємні подарунки, щирі старання талановитих артистів і небайдужих організаторів свята залишили у серцях людей хороші емоції-враження і очікування наступної родинної зустрічі.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь