ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Нову Дошку Пошани "Гордість громади" урочисто відкриють до Дня незалежності

Дата: 15.07.2021 15:08
Кількість переглядів: 503

Фото без опису   Таке рішення нещодавно прийняли члени виконавчого комітету селищної ради. Вони затвердили Положення про нову Дошку Пошани, склад комісії, яка визначатиме кандидатури та колективи для щорічного відзначення занесенням їхніх портретів на Дошку Пошани.

   Відтепер вона матиме назву "Гордість громади", буде приурочена річниці створення Шишацької ОТГ, яка припадає на третю суботу серпня, та Дню незалежності України.

   Символічно, що оновлена за формою, назвою і змістом "Гордість громади" буде відкрита до 30-річного ювілею нашої держави.

  Для ініаціаторів її оновлення та членів комісії, котрі нині відповідають за це, важливо, щоб Дошка Пошани громади дійсно відтворювала життя Шишаччини у її найкращих особистих та колективних різногалузевих досягненнях. Для цього розроблена низка номінацій, які за потреби можна змінювати та доповнювати. Акцентована увага не тільки на виробничих успіхах, але й на суспільно-побутовому житті громади. Зокрема запропоновані нові номінації: "Жінка року", "Кращий господар" тощо.

   У складі комісії, яка затверджуватиме кандидатури, - заступники селищного голови та депутати. Очолює комісію секретар селищної ради.

   Положенням про Дошку Пошани громади передбачено відзначення 16 осіб та чотирьох трудових колективів. Підприємства, установи та організації, старостинські округи повинні визначитися з кандидатурами протягом липня.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь