ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Вихованці Шишацької ДЮСШ змагалися з ровесниками у Диканьці і вибороли призові місця

Дата: 02.07.2021 10:06
Кількість переглядів: 581

Фото без опису  З метою популяризації та розвитку греко-римської боротьби на Полтавщині, залучення молоді до регулярних занять, реалізації Національної стратегії з оздоровчої рухової активності в Україні «Рухова активність – здоровий спосіб життя – здорова нація», підвищення спортивної майстерності юних борців 27 червня у Диканьці відбулася відкрита першість селища з греко-римської боротьби серед юнаків 2006-2014 років народження, присвячена Дню молоді.

   Шишацька дитячо-юнацька спортивна школа отримала запрошення від організаторів цих змагань. Боролися юні спортсмени - 30 учасників - у Диканьці та Стасях. Вихованці Шишацької ДЮСШ вибороли призові місця у своїх вагових категоріях. Перше місце посів Кирило Сафонов, 2010 року народження (смт Шишаки), друге місце - Захар Маначинський (2009 р.н.), треті місця у своїх вагових категоріях - Сергій Книш, 2007 р.н., та Дмитро Кіпкало, 2011 р.н. (усі з Яресьок).

   Переможці та призери змагань нагороджені грамотами і медалями. Змагання проходили на високому  організаційному рівні. Дякуємо організаторам змагань за запрошення, а також Шишацькій селищній раді, відділу освіти за сприяння участі наших спортсменів у цьому заході.

   А всіх дітей від восьми років, які захоплюються спортом, запрошуємо з вересня до занять у секціях греко-римської боротьби, самбо та дзюдо. За детальною інформацією звертайтеся у Шишацьку дитячо-юнацьку спортивну школу.

Тренер Шишацької ДЮСШ з греко-римської боротьби Олексій СТЄШЕНКО.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь