A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Привітали дітей зі святом

Дата: 03.06.2021 16:27
Кількість переглядів: 765

Фото без опису   Попри холодну погоду 1 червня у Шишаках відбулося чудове свято з нагоди Дня захисту дітей. Мабуть, багато хто з дітей уперше відзначав цей день у шапці та куртці, однак організатори заходу доклали максимум зусиль, аби винуватцям торжества від вітань і приємних сюрпризів було тепло й сонячно на душі. До проведення свята долучилися поліція області і місцевий сектор поліцейської діяльності, відділи культури, освіти, соціального захисту Шишацької селищної ради, Центр надання соціальних послуг, працівники "Техкомунбуду", колективи музичної школи та Будинку дитячої і юнацької творчості, загальноосвітні заклади Шишацької громади та обласний ліцей, спонсори.

   Привітали дітей зі святом і початком прекрасного літнього відпочинку полковник поліції, заступник начальника Головного управління Національної поліції в Полтавській області Андрій Гарастюк, керівники Миргородської районної ради та райдержадміністрації Наталія Гирка і Віктор Іваненко, селищний голова Олександр Тутка.

   Важливим моментом заходу стало відзначення переможців конкурсу малюнків на тему "Поліція очима дитини", у якому взяли участь понад півтори сотні дітей. Серед них журі обрало шість призерів. У молодшій віковій групі третє місце посіла Аріанна Мельниченко, друге – Вадим Воронянський, перше – Богдан Ходак (учні Шишацької школи). У старшій віковій групі на третьому місці – учень Андріївської санаторної школи-інтернату Артем Олешко, на другому – Карина Шупик (Шишацька школа), на першому – Вікторія Темносагата (Шишацький ліцей).

   Переможців організатори заходу відзначили цінними подарунками, а всі присутні на святі діти мали можливість отримати солодкі презенти, спіймати удачу у розиграші лотереї. А також взяти участь у цікавих майстер-класах з аквагриму, плетіння соломкою, мистецтва гончарства та розфарбовування імбирних пряників. 

   До уваги дітей і дорослих були представлені виставки зброї, поліцейського обмундирування та спецавто. Кінологічна служба поліції продемонстрували вишкіл своїх підопічних – чотирилапих професіоналів, а батальйон спеціального призначення "Корд" інсценував захоплення небезпечних правопорушників з погонею, пострілами та боротьбою.

   Керівництво нашої громади щиро вдячне за співпрацю Національній поліції, а також усім майстрам, учасникам концертної програми, організаторам і власне – самим дітям та їхнім батькам, які відвідали захід. Сподіваємося, що наші спільні зусилля досягли результату – свято було не схожим на попередні, цікавим, корисним і залишило хороші спогади у всіх присутніх.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь