A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Комунальники і працівники лікарні подбали про чистоту і затишок для хворих земляків

Дата: 14.05.2021 15:09
Кількість переглядів: 500

Фото без опису   Після того, як палати провізорного відділення Шишацької лікарні обладнали точками доступу до централізованої подачі кисню, налаштували необхідне електропостачання, виникла необхідність навести тут порядок. Оскільки часу на це було небагато (бо пацієнти довго чекати не могли), на допомогу працівникам лікарні прийшли робітники комунального підприємства "Техкомунбуд". Спільними зусиллями відділення побілили, пофарбували, вимили і впорядкували. Працьовитими руками чоловіків-майстрів і дбайливими жіночими руками створено затишок там, де нині це найнеобхідніше. Адже, як відомо, і стіни лікують, якщо вони охайні і чисті. У відділенні ще залишаються старі меблі і вдосконалювати його можна безкінечно. Однак першочергове завдання – забезпечення киснем і наведення елементарного порядку в умовах обмеженого часу – виконане.

   Нині тут лікуються одинадцять людей, і їхня кількість буде зростати, переконана директор КНП "Шишацька лікарня планового лікування" Маргарита Хорольська. На це вказують результати рентгенологічних обстежень. З цих одинадцяти пацієнтів четверо постійно отримують кисень в палатах, двоє – підключені до апаратів ШВЛ в реанімації.
   Маргарита Миколаївна з приємністю відзначає важливу й ефективну співпрацю закладу, керівництва громади та спонсорів – директорів місцевих агроформувань. І дякує за підтримку колективу комунального підприємства "Техкомунбуд".

   Проблем у медицині чимало, але коли є спільне розуміння першочерговості цих проблем, то і їхнє вирішення відбувається реально – крок за кроком. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь