A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Золото, срібло у гирьовому спорті, стрільбі та змаганнях з футзалу серед дівчат. Три підтвердження нормативу кандидата у майстри спорту!

Дата: 20.03.2021 13:05
Кількість переглядів: 488

   Початок весни став доволі успішним стартом року для вихованців Шишацької дитячо-юнацької спортивної школи.

   У Карлівці відбулися змагання відкритого Кубка Полтавської області з гирьового спорту серед дорослих, юніорів, юнаків та дівчат. Шишацьку громаду у різних вагових категоріях представляли чотири спортсмени, вихованці тренера Анатолія Ігнатьєва. Максим Спиця виступив з результатом 129 поштовхів та 210 ривків обома руками і посів ДРУГЕ місце. Роман Яковишин показав у поштовху 101 підйом та 201 ривок обома руками і теж здобув СРІБЛО. Ярослав Маловічко з результатом 135 поштовхів та 225 ривків виборов ЗОЛОТО. Змагалися хлопці, учні Шишацького опорного закладу, у віковій групі 14 і 16 років, з 16-кілограмовими гирями. Четвертий учасник – майстер спорту Ярослав Величко представив нашу команду серед дорослих, які змагалися в поштовху за 8 хвилин, у ривку за 10 хвилин, з 32-кілограмовими гирями. Ярослав випередив майстра міжнародного класу з Полтави Віталія Білоуса і з результатом 91 поштовх та 150 ривків двома руками став ЧЕМПІОНОМ змагань у ваговій категорії до 78 кілограмів.

Фото без опису   Вихованці тренера з кульової стрільби Геннадія Чапали  взяли участь у чемпіонаті Полтавської області серед юнаків та дівчат 2003 року народження і молодших. Результат – 13 призових місць, серед них сім особистих перемог, і три підтвердження нормативу кандидата у майстри спорту. Анна Бородавка уперше стала ЧЕМПІОНКОЮ Полтавської області у праві пневматичний пістолет на 10 метрів, виконала норматив кемееса і здобула БРОНЗОВУ нагороду у праві ПП-мікс (стрільба у парі юнак-дівчина). Кандидат у майстри спорту Катерина Самсоненко посіла ДРУГЕ місце особисте і – у вправі ПП-мікс. А також показала свій найкращий результат - 375 очок з 400 можливих. Артур Куць став СРІБНИМ призером особисто, виконавши норматив кандидата у майстри спорту, та бронзовим – у парі з Анною Бородавкою. 

   Сергій Наталенко також виконав норматив кемееса і здобув СРІБЛО у парі з Катериною Самсоненко. Катерина, Анна Бородавка і Анна Сайко ПЕРЕМОГЛИ командою серед дівчат. Артем Литвиненко, Артур Куць і Сергій Наталенко – ДРУГЕ командне місце; Каріна Обревко, Аліна Ярещенко, Вікторія Чорнобай – командне СРІБЛО. Данил Брайко, Артем Цимбалюк, Олександр Кабаненко – ЧЕТВЕРТЕ місце.

Фото без опису   Вихованці тренерів Олександра Жаботинського та Михайла Святини взяли участь у чемпіонаті області з футзалу серед дівчат, що відбувся у Кобеляках. І посіли ДРУГЕ місце серед шести команд. Попереду них – Кобеляцька ДЮСШ, позаду – Полтавська. Достойно захистили честь рідної спортшколи учениці Шишацького ліцею та Гоголівської ЗОШ Анна Вертелецька, Надія Богаєвська, Каріна Картавцева, Сніжана Мартиненко, Анастасія Кіріченко, Олександра Сердюк, Анастасія Устименко, Діана Лень, Дарія Миколаєнко, Анастасія Яковлєва, Євгенія Сібіра, Софія Пасічніченко, Тетяна Христенко, Анастасія Мойшевич.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь