A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

ЗНО — позаду. Життя — попереду!

Дата: 17.07.2020 11:15
Кількість переглядів: 474

Фото без опису   Завершення 2019-2020 навчального року проходить в умовах карантинних обмежень. Тому і складання основної сесії зовнішнього незалежного оцінювання також є «особливим», адже одинадцятикласники були звільнені від державної підсумкової атестації у будь-якій формі.

   Із 85 випускників, які закінчують у цьому році 11 класів, 65 осіб виявили бажання взяти участь у ЗНО. Відділом освіти Шишацької селищної ради кожного разу було забезпечено організоване підвезення на пункти тестування у міста Миргород, Полтаву та Лубни.

   30 червня з’явилися на пункти тестування 65 учасників зовнішнього незалежного оцінювання з української мови – предмета, обов’язкового для вступу в усі українські виші.

   25 червня передувала українській мові математика, яку виявили бажання здавати 29 учнів, 2 липня – одна дитина складала іспит із фізики, 7 липня – 13 осіб проходили випробування з англійської мови, 9 липня 55 випускників екзаменувалися з історії України, 13 липня – 33 учні виявляли знання з біології, 15 липня – 34 особи з’явилися на пункти тестування з географії, а останній іспит із хімії відбудеться 17 липня і складатимуть його двоє одинадцятикласників закладів загальної середньої освіти Шишацької селищної ради.

   Радіємо за випускників 2019-2020 навчального року, які прикладали зусилля протягом 11 років навчання і за його підсумками підтвердили право на отримання документів про освіту з відзнакою та нагородження золотими медалями «За високі досягнення у навчанні».

   Це, зокрема, випускниці опорного закладу «Шишацька спеціалізована школа ім. В.І.Вернадського Шишацької селищної ради Полтавської області» Альбіна Бережна та Світлана Левдер; Гоголівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів імені М.В. Гоголя Владислава Демченко; Михайликівського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» Алла Михайлик.

   Свідоцтво з відзнакою та срібну медаль «За досягнення у навчанні» отримає Валентина Карпенко, випускниця Михайликівського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад».

    Хай щастить у дорослому житті усім випускникам Шишаччини!

Начальник відділу освіти Шишацької селищної ради

Наталія КАРАВАЄВА.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь