A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Селищна рада та райдержадміністрація узгодили маршрути підвозу працівників медичних закладів

Дата: 25.03.2020 16:59
Кількість переглядів: 335

Фото без опису   Карантин наклав табу на автобусне сполучення між селами нашого краю і в той же час залишив без підвезення до місця роботи працівників найважливішої на сьогодні галузі – медичної. Згодом виправити цю ситуацію на державному рівні місцевій владі дозволили, використовуючи шкільні автобуси.

   Захист водіїв, дезинфекція транспорту, забезпечення пально-мастильними матеріалами – все це активно обговорювалося на оперативних зустрічах керівництва Шишацької громади та Шишацької райдержадміністрації, відділів освіти ОТГ та РДА, які поєднали зусилля у вирішенні цього питання. Розробили графіки чергувань на підвезенні та відповідні маршрути, дотримуючись правил – не більше десяти осіб за одне перевезення. З 24 березня автобуси вже почали курсувати. Тиждень підвіз здійснюватиме відділ райдержадміністрації, два тижні – відділ освіти нашої громади.

   Автобуси забирають із сіл тільки працівників Шишацької центральної районної лікарні, Центру первинної медико-санітарної допомоги Шишацької селищної ради та екстреної допомоги.

   Тому велике прохання до жителів нашого краю із розумінням поставитися до вимог карантину щодо перевезень: водій не має права і не буде підвозити нікого, крім представників медичних закладів.

   Аби привести до законодавчих нормативів використання шкільних автобусів на перевезеннях медиків, а також враховуючи можливе погіршення карантинної ситуації і введення надзвичайного стану, депутати селищної ради на черговій сесії прийняли рішення на випередження обставин. У разі необхідності надали керівникам підприємств, установ, організацій комунальної власності право залучати для тимчасового використання транспортні засоби, будівлі та споруди, обладнання та інше майно, необхідне для здійснення заходів у боротьбі з пандемією COVID-19. Будемо сподіватися, що це лише застережний крок.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь