ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

З професійним святом! Молоді є у кого вчитися

Дата: 13.03.2020 09:46
Кількість переглядів: 801

Фото без опису   Нині у штаті комунального підприємства «Техкомунбуд» працює 81 людина. Це дев’ятеро представників адмінперсоналу, 50 благоустрійників, а також водії, працівники автопарку, водоканалу та шляхової ремонтно-будівельної дільниці.

   Колектив «Техкомунбуду», зважаючи на специфіку роботи, переважно чоловічий. Однак є й 14 жінок. Нещодавно  ряди представниць слабкої статі цього колективу поповнила студентка аграрної академії Влада Коношенко (на фото). Дівчина освоює специфіку роботу контролера з вивезення твердих побутових відходів. В її обов’язки входить ведення обліку договорів та зведення оплати за ними. Навчає колегу інспектор з благоустрою Олена Жаботинська. 

   Є чому повчитися молодому поколінню у досвідчених та старанних працівників. Вкладають душу й уміння у щоденний труд: за веденням бухгалтерської справи – заступник головного бухгалтера Наталія Молька, у теплиці - Тетяна Чумак і Тетяна Мельник, за кермом техніки – Андрій Дяченко та Юрій Денисенко, а також робітники з благоустрою по Шишаках Олександр Костєлов, Олексій Савчук, Анатолій Мороховець, Андрій Штогрин, в старостинських округах – Олександр Гетало з Сагайдака, Станіслав Шабельник з Гоголевого, Олександр Книш з Пришиба  та багато інших їхніх колег.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь