ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Учні Гоголівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів імені М.В. Гоголя – переможці VІ Всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Змагаймось за нове життя!»

Дата: 25.02.2020 08:20
Кількість переглядів: 541

Фото без опису   22 лютого у Полтавському коледжі мистецтв імені М.В. Лисенка відбувся ІІ етап VІ Всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Змагаймось за нове життя!», присвяченого Лесі Українці.

Мета Фестивалю-конкурсу:

сприяння глибшому ознайомленню та вивченню молоддю спадщини великої української поетеси Лесі Українки;

   долучення підростаючого покоління до збереження і розвитку культурної спадщини українського народу шляхом вивчення історії рідного краю, спонукання осмислення державотворчих зусиль нашого народу та його перспектив;

   виховання відповідальності за збереження місцевих пам'яток культури; виховання почуття патріотизму, національної гідності та особистої відповідальності за майбутнє нашої Батьківщини.

   Конкурс розпочався концертом, привітаннями членів журі та нагородженням переможців заочного туру. Після цього учасники були запрошені в аудиторії, де представили свої роботи відповідно до номінації. 

   Учениці Гоголівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів імені М.В. Гоголя Юхименко Анастасія (8 клас), Пасічніченко Софія (8 клас), Сутько Вікторія (9 клас), Темченко Христина (10 клас) взяли участь у номінації «Декламація» і одержали такі результати:

Юхименко Анастасія (8 клас) – диплом І ступеня (учитель Лебех Марина  Петрівна),

Пасічніченко Софія (8 клас) – диплом ІІІ ступеня (учитель Лебех Марина Петрівна),

Темченко Христина (10 клас) – диплом ІІІ ступеня (учитель Скочко Ніна Олексіївна).

   За творчий пошук та високопрофесійну підготовку молоді до VІ Всеукраїнського (ХVІ Всекримського) фестивалю-конкурсу «Змагаймось за нове життя!», присвяченого Лесі Українці, Лебех Марину Петрівну нагороджено подякою.

   Діти отримали багато позитивних емоцій, цікаві подарунки та незабутні враження!

   Наступний етап – фінальний. Проходитиме у місті Чернівці 11 квітня 2020 року, там відбудеться нагородження переможців фестивалю-конкурсу та великий гала-концерт.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь