A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Обговорили Перспективний план розвитку територій громад Полтавщини і плату за транспортування газу

Дата: 14.02.2020 11:41
Кількість переглядів: 634

   Голова громади Олександр Тутка взяв участь у загальних зборах Полтавського регіонального відділення Асоціації міст України.

   Мери міст (до Полтавського РВ АМУ входить 47 членів-громад, серед яких ОТГ та міста обласного значення) узгодили власну позицію щодо Перспективного плану формування територій громад Полтавської області. Адже завершення децентралізації нині – одне з найактуальніших питань, що озвучується на всіх владних рівнях. У деяких районах та громадах виникають суперечливі ситуації, а часу для аналізу обставин залишається все менше і менше.
   Консультант з комунікацій проєкту ПУЛЬС Полтавського РВ АМУ Олександр Полупан ознайомив представників громад з пропозиціями щодо створення об’єднаних територіальних громад у кожному з 25 районів Полтавської області.

   За підсумками обговорення цієї теми члени регіонального відділення АМУ внесли до протоколу зборів узгоджену остаточну позицію щодо майбутнього терподілу Полтавщини.

   Як відзначив керівник Полтавського регіонального відділення Асоціації міст України, Миргородський міський голова Сергій Соломаха, основна мета зборів – виробити єдине бачення, як виглядатиме Полтавщина після завершення реформи децентралізації - була досягнута. Це бачення буде представлене керівництву Асоціації міст України, а далі – Кабміну, який, врешті-решт, і прийматиме остаточне рішення.

   Крім цього, учасники зборів на пропозицію секретаря Полтавської міської ради розглянули ще одне питання – звернення до Кабінету Міністрів із вимогою скасувати абонентську плату за транспортування газу. У результаті обговорення присутні вирішили вимагати від Уряду не об’єднання двох платіжок в одну, а скасування абонплати за транспортування газу.
 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь