A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Гоголівські школярі - учасники національно-патріотичного конкурсу «Я - козацького роду»

Дата: 24.01.2020 15:09
Кількість переглядів: 266

Фото без опису   Ми, українці, живемо на своїй Богом даній та прекрасній землі. Були в нас часи розквіту, були й часи занепаду, були радісні часи та часи смутку. Але, чого в нас не відібрати - так це звитяги нашої козацької, куди б нас доля не закинула та в якій би ми стороні не проживали. І про цю звитягу потрібно пам’ятати, дізнаватись нове, пишатись тим, що уже знаємо. Тому учні Гоголівської загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів імені М.В.Гоголя 16 жовтня 2019 року взяли участь у конкурсі «Я – козацького роду». Завдання були надані комп’ютерною програмою, яка  завантажена на сторінку школи в конкурсний день. Конкурс проводився в комп’ютерному класі Гоголівської школи.

   Він відбувся під гаслом: «Козацькому роду нема переводу!» та включав у себе, в основному, питання з історії України. В конкурсних завданнях зверталася велика увага на козацтво, його роль як в житті тогочасної української спільноти так і в подальші періоди, а також на звитяги українців як до виникнення козацтва, так і після офіційної ліквідації його Катериною ІІ.

   Конкурс був приурочений  до Дня Козацтва та проходив  в межах його офіційного відзначення нашою державою. У конкурсі взяли участь учні 2 – 8 класів, а саме Легейда Богдан, Данілко Артем, Кармазин Артур, Слізко Альбіна, Мельниченко Софія, Пасічніченко Ярослав – 2 клас; Топчій  Тарас, Санаєв Сергій, Харченко Владислав, Омелюта Роман – 3 клас; Юхименко Кирило, Рудик Анастасія, Гордієнко Ангеліна, Дяченко Віталій, Кам’янецька Аліна – 4 клас; Скрипник Максим – 8 клас. Шкільним куратором цієї гри була заступник директора школи з виховної роботи В.М.Святина.

   За результатами засідання журі було прийняте рішення:

1. Перше місце надати тим учасникам, які набрали від 90 до 100 балів. Кожен учасник, який набрав вказану кількість балів, отримає відповідний електронний сертифікат.

2. Друге місце надати тим учасникам, які набрали від 70 до 89 балів. Кожен учасник, який набрав вказану кількість балів, отримає відповідний електронний сертифікат.

3. Третє місце надати тим учасникам, які набрали від 50 до 69 балів. Кожен учасник, який набрав вказану кількість балів, отримає відповідний електронний сертифікат.

4. Всім іншим учасникам, які набрали менше 50 балів,  надати електронні сертифікати за участь. 

5. Переможцями вважати тих учасників, які за підсумками конкурсу вибороли І місце (від 90 до 100 балів). 

6. Призерами вважати тих учасників, які зайняли ІІ та ІІІ місця.

Фото без опису   І ось у січні 2020 року ми отримали результати. Переможцями конкурсу стали Омелюта Роман, 3 клас (90 балів) та Скрипник Максим, 8 клас (90 балів). ІІ місце було надано Кармазину Артуру, 2 клас (72 бали),  Данілку Артему, 2 клас (80 балів), Слізко Альбіні, 2клас (80 балів), Пасічніченку Ярославу, 2 клас (77 балів),  Санаєву Сергію, 3 клас (83 бали), Топчію Тарасу, 3 клас (80 балів),  Гордієнко Ангеліні, 4 клас (80 балів), Демченку Віталію, 4 клас (77 балів), Камянецькій Аліні, 4 клас (77 балів), Рудик Анастасії, 4 клас (72 бали). ІІІ місце отримали Легейда Богдан, 2 клас (66 балів), Мельниченко Софія, 2 клас (61 бал), Харченко Владислав, 3 клас (61 бал), Юхименко Кирило, 4 клас (61 бал).

  Вітаємо переможців та призерів!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь