A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Комунальники врятували свята частині мешканців селища

Дата: 09.01.2020 15:13
Кількість переглядів: 1227

   Тепло, вода, інші побутові зручності – щоденні речі, залежність від яких ми помічаємо, щойно процес безперебійної подачі припиняється. Особливо такі сюрпризи неприємні на свята, коли вдома у кожного нагромаджується купа невідкладних справ, збираються родина і гості…

   Небезпека опинитися без водопостачання саме у довгождані новорічно-рідзвяні дні загрожувала частині мешканців Шишаків, котрі обслуговуються комунальним підприємством «Техкомунбуд». Неполадки з водопостачанням виникли прямісінько на порозі нового року. Спочатку техкомунбудівці намагалися ліквідувати аварію самотужки. Начальник дільниці водоканалу комунального підприємства Шишацької селищної ради Віталій Бугайчук, електрогазозварник Микола Крамар, слюсар-електрик Анатолій Мороховець, робітник з благоустрою Олексій Савчук, машиніст автогрейдера  Олександр Тимченко у вихідний день, за некомфортних погодних та добових умов, кілька годин поспіль рятували ситуацію.

   Згодом з’ясувалося, що несправність свердловини доволі серйозна, й аби не залишати абонентів «Техкомунбуду» без найнеобхіднішого – питної води, вирішили не втрачати часу і переключити споживачів до мережі «Полтававодоканалу».

   Селищний голова Олександр Тутка звернувся до генерального директора цього комунального підприємства Василя Воротинцева з проханням допомогти відновити водопостачання мешканцям близько 150 домоволодінь по вулицях Гагаріна, 23 Вересня, Ставковій, Купріяна Тутки та деяких інших.

   Зусилля обох служб були об’єднані у терміновому порядку. Після обстеження спеціалісти визначили, що до місця приєднання до водогону полтавського водоканалу необхідно побудувати близько 70 метрів мережі. Працівники «Техкомунбуду» та «Полтававодоканалу» виконали це завдання якнайшвидше, і новорічні свята шишачани зустріли з водою у кранах.

   Олександр Іванович подякував за оперативне вирішення питання і постійну співпрацю керівнику полтавського підприємства Василю Воротинцеву, а також усім працівникам як обласного, так і нашого місцевого комунального господарства за те, що відклавши свої особисті справи, не шкодуючи позаробочого часу, виконали справу професійно і подбали про добробут своїх земляків.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь