ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Шановні жителі та гості Шишацької об'єднаної територіальної громади!

Дата: 06.01.2020 16:53
Кількість переглядів: 697

Фото без опису   У кожній домівці нині тривають останні приготування до Святвечора – особливого вечора, що збирає за гостинним столом усю родину. Різдвяні свята завжди наповнені сімейним теплом, незабутньою атмосферою добра і злагоди.  

   Щиро вітаю вас, шановні земляки, з прийдешнім Різдвом Христовим! Бажаю миру кожному дому, усім - взаєморозуміння, достатку, любові, щастя, душевної рівноваги, успіхів у праці і творчості, побільше радості, міцного здоров'я та всіх благ! Нехай справдяться ваші очікування і збудуться найзаповітніші мрії!

   Зустріньмо Святвечір і Різдво з хорошими думками, чистими помислами і щирими почуттями, в сімейному колі, серед друзів і близьких людей, аби ще раз переконатися в тому, що є найголовнішим у нашому житті – і подякувати за це Всевишньому. Цінуймо кожну мить, даровану ним, кожну подію, що відбувається невипадково.

   І радіючи світлому празнику, родинному колу і щедрому столу, не забуваймо про тих, хто далеко від рідного дому несе щоденну вахту на сторожі нашого спокою! Нашим захисникам – Божого захисту, а рідній країні – миру і процвітання, нашої відданості і синівської вдячності!

Шишацький селищний голова Олександр ТУТКА.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь