A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Волонтерка й депутатка Шишацької селищної ради Ольга Чтєнцова отримала козацьку нагороду

Дата: 12.12.2019 13:45
Кількість переглядів: 1210

Фото без опису   Ольга Миколаївна – жителька Гоголевого, приватний підприємець, представник інтересів свого старостинського округу в Шишацькій об’єднаній територіальній громаді. А ще вона – небайдужа людина, котра упродовж останніх років щиро опікується підтримкою наших захисників на Сході держави. У цій благородній місії вона тісно співпрацює з громадською організацією "Козацький гвардійський корпус Полтавщини".

   Як відзначають представники корпусу, Ольга Чтєнцова була першою серед тих, хто передав підмогу нашим бійцям на блокпосту поблизу Великих Сорочинців, коли воєнне протистояння тільки розпочиналося. Не обходяться без її участі передачі на передову лінії фронту і по цей день. Це цілі пакунки з різноманітним продуктовим крамом, який інколи навіть не поміщається в авто за один раз.

Крім цього, козацький корпус опікується Полтавською спецшколою-інтернатом імені Софії Русової. Вихованці закладу кілька разів відвідували Національний музей-заповідник Миколи Гоголя. Ольга Миколаївна зібрала для них пакунки з одягом та взуттям.

   За благодійну діяльність, безвідмовну співпрацю "Козацький гвардійський корпус Полтавщини" нагородив нашу землячку ювілейною медаллю до 10-ї річниці утворення корпусу. Таку відзнаку як вияв поваги отримали в області лише одиниці.

   Нагороду Ользі Чтєнцовій вручив Шишацький селищний голова Олександр Тутка на урочистостях з нагоди Дня місцевого самоврядування. Якраз напередодні в Україні відзначався День волонтера.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь