A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Не тільки снігом, а й теплом засипало сьогодні нашу громаду

Дата: 03.12.2019 15:34
Кількість переглядів: 944

   Теплом дитячих усмішок, щирої зацікавленості, дружнього спілкування. У селищному будинку культури за співпраці Відділів соціального забезпечення, освіти та культури, Центру надання соціальних послуг Шишацької об'єднаної територіальної громади відбувся захід з нагоди Міжнародного дня людей з інвалідністю.  Жителів нашої громади – і маленьких, і дорослих - запросили на виставку дитячих робіт, перегляд мультиплікаційного фільму та майстер-клас з приготування суші.

   На початку зустрічі до присутніх звернулася начальник Відділу соціального забезпечення, праці та соціальних послуг Наталія Завалідер. Наталія Миколаївна щойно повернулася з форуму "Відкритий простір", що відбувся у Києві за сприяння Міністерства соціальної політики України. Міністерка Юлія Соколовська, її заступники та радники, уповноважені особи та представники всеукраїнських й міжнародних  організацій обговорювали важливі аспекти соціального захисту, найефективніші моделі надання соціальних послуг, що діють у європейських країнах і нині запроваджуються в нашій державі. Мета нововведень – створити в нашому соціумі умови, аби люди з інвалідністю мали не тільки повноцінний доступ до всіх життєво необхідних послуг, але й можливість творчо та професійно самореалізуватися. Очільниця Міністерства підтвердила тісну співпрацю з об'єднаними територіальними громадами, зокрема належне взаєморозуміння з Асоціацією ОТГ, спільний орієнтир у реформуванні галузі.

   Аби реформи втілювалися в життя з гарними результатами для людей – це керівник Відділу соціального забезпечення нашої громади Наталія Завалідер побажала всім присутнім на заході, а найменшим учасникам вручила подарунки, що стануть їм у нагоді для реалізації мистецького натхнення.

   Добре знайомих односельців щиро привітала голова районного осередку Всеукраїнської організації "Союз організацій інвалідів України" Інна Білокіз. А потім юних учасників зустрічі запросили до зали селищного будинку культури на перегляд цікавого і пізнавального мультфільму, а дорослим запропонували взяти участь в приготуванні кулінарного шедевру – майстер-класі від працівників Центру соціальних послуг Шишацької селищної ради.                  



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь