ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Не тільки снігом, а й теплом засипало сьогодні нашу громаду

Дата: 03.12.2019 15:34
Кількість переглядів: 977

Фото без опису   Теплом дитячих усмішок, щирої зацікавленості, дружнього спілкування. У селищному будинку культури за співпраці Відділів соціального забезпечення, освіти та культури, Центру надання соціальних послуг Шишацької об'єднаної територіальної громади відбувся захід з нагоди Міжнародного дня людей з інвалідністю.  Жителів нашої громади – і маленьких, і дорослих - запросили на виставку дитячих робіт, перегляд мультиплікаційного фільму та майстер-клас з приготування суші.

   На початку зустрічі до присутніх звернулася начальник Відділу соціального забезпечення, праці та соціальних послуг Наталія Завалідер. Наталія Миколаївна щойно повернулася з форуму "Відкритий простір", що відбувся у Києві за сприяння Міністерства соціальної політики України. Міністерка Юлія Соколовська, її заступники та радники, уповноважені особи та представники всеукраїнських й міжнародних  організацій обговорювали важливі аспекти соціального захисту, найефективніші моделі надання соціальних послуг, що діють у європейських країнах і нині запроваджуються в нашій державі. Мета нововведень – створити в нашому соціумі умови, аби люди з інвалідністю мали не тільки повноцінний доступ до всіх життєво необхідних послуг, але й можливість творчо та професійно самореалізуватися. Очільниця Міністерства підтвердила тісну співпрацю з об'єднаними територіальними громадами, зокрема належне взаєморозуміння з Асоціацією ОТГ, спільний орієнтир у реформуванні галузі.

   Аби реформи втілювалися в життя з гарними результатами для людей – це керівник Відділу соціального забезпечення нашої громади Наталія Завалідер побажала всім присутнім на заході, а найменшим учасникам вручила подарунки, що стануть їм у нагоді для реалізації мистецького натхнення.

   Добре знайомих односельців щиро привітала голова районного осередку Всеукраїнської організації "Союз організацій інвалідів України" Інна Білокіз. А потім юних учасників зустрічі запросили до зали селищного будинку культури на перегляд цікавого і пізнавального мультфільму, а дорослим запропонували взяти участь в приготуванні кулінарного шедевру – майстер-класі від працівників Центру соціальних послуг Шишацької селищної ради.                  



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь