A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Методичне об’єднання вчителів англійської мови Шишацької ОТГ

Дата: 22.11.2019 10:30
Кількість переглядів: 284

Фото без опису   21 листопада 2019 року на базі  Сагайдацького навчально-виховного комплексу «Загальноосвітній навчальний заклад  І-ІІІ ступенів –дошкільний  навчальний заклад» відбулося засідання методичного об’єднання вчителів англійської мови Шишацької ОТГ на тему «Англійська мова – від навчального предмета до життєвого уміння. Учитель нового покоління», на якому  обговорювалися методи та підходи у навчанні англійської мови у початкових класах в контексті оновленої освітньої системи.  

   Ні для кого не секрет, що знання іноземних мов – ключ до успіху в сучасному світі. Нова українська школа вимагає від учителя  володіння різними навчальними стратегіями і стилями навчання, щоб мати можливість допомогти кожному учневі осягнути свій навчальний потенціал і проявити себе.

Фото без опису   Змістовним і цікавим був виступ Берези З.О., яка розповіла про систему роботи з формування комунікативної компетентності  молодших школярів на уроках англійської  мови шляхом використання ігрових форм навчання. Вона продемонструвала елементи ігрової методики з використанням наочності, які допомагають учням легко засвоїти матеріал та спонукають до активного спілкування. Зоя Олександрівна наголосила на тому, що важливо на початковому етапі вивчення іноземної мови  закласти основи комунікативної компетенції. Навчити грамотно спілкуватися іноземною мовою першокласників, які ще не зовсім володіють комунікативними навичками у рідній мові, - завдання нелегке і відповідальне. Тому так важливо на уроках у початкових класах застосовувати сценічні прийоми,  адже драматизація  сприяє тому, що учні навчаються  моделювати різні життєві ситуації, уникати конфліктів, долати комунікативні проблеми. Для гостей школярі презентували казку «Turnip».

   Майстер-клас «Лепбук своїми руками», проведений Зоєю Олександрівною, допоміг педагогам  зануритися у мистецтво створення лепбука. Учителька зазначила, що коли  дитина сама діє з об'єктами, вона краще пізнає навколишній світ, тому першочерговими у роботі з дітьми повинні бути практичні методи навчання.

   Підбиваючи підсумки методоб’єднання, учителі розробили  рекомендації.

                                    Р.О.Ярова, методист відділу освіти Шишацької ОТГ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь