A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

З Днем працівників сільського господарства!

Дата: 15.11.2019 12:19
Кількість переглядів: 1102

Фото без опису   Цієї неділі відзначають професійне свято працівники галузі, що є однією з визначальних у розвитку держави загалом і нашої громади зокрема. Галузі, яку представляють люди різноманітних професій, об’єднаних любов’ю до рідної землі та одвічної сільської праці на ній і біля неї. Люди, що створюють найголовніше, – продовольчий добробут.

   А ще їхня праця наповнює бюджети різних рівнів. Наприклад, надходження від сільськогосподарських товаровиробників до бюджету нашої громади минулого року становили 62,3 мільйона гривень. Це 59,1 відсотка власних надходжень бюджету Шишацької селищної ради. Основний податок, яким галузь наповнює бюджет, - це податок та збір на доходи фізичних осіб - 35,4 мільйона гривень.

   Тож аграрний сектор – це надійне плече підтримки для інших сфер життєдіяльності нашої громади – освіти, культури, медицини, соціального захисту. Спасибі керівникам та колективам агроформувань, фермерських господарств, кожному сільському трудівнику за вагомий внесок у розвиток рідного краю, за надійну співпрацю і взаємовідповідальність! Сподіваємося, і надалі ми будемо злагодженою командою, здатною працювати на результат!

   Зичимо усім представникам і ветеранам галузі, де неможливо бути випадковою людиною, міцного здоров’я, доброго настрою, вагомих успіхів у професії і житті, миру - в душі, родині і рідній країні, достатку й благополуччя! Хай зміни, що передбачають сучасні реалії у сфері земельних та інших відносин, будуть виваженими і на користь стратегічно важливій галузі у нашій державі. І, головне, - на користь українцям!

   З повагою – селищний голова Олександр ТУТКА, виконавчий комітет та депутати селищної ради.

 

Сьогодні у селищному будинку культури працівників сільського господарства Шишаччини урочисто привітали з професійним святом: грамотами, квітами, подарунками та концертом від митців Великосорочинської об’єднаної територіальної громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь