A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

З Днем соціального працівника!

Дата: 01.11.2019 15:01
Кількість переглядів: 1004

Фото без опису   У першу неділю листопада працівники відділів, управлінь, служб і центрів, що реалізовують державну політику соціального захисту населення, відзначають професійне свято.

   У нашій громаді ця галузь представлена Відділом соціального забезпечення, праці та соціальних послуг Шишацької селищної ради і комунальною установою «Центр надання соціальних послуг Шишацької селищної ради». Колективи Відділу та Центру – чисельні, оскільки обслуговують багато категорій громадян, зокрема соціально вразливих. Вони чітко взаємодіють між собою, аби охопити усе відповідне населення громади й  налагодити алгоритм сучасного обслуговування. Адже наша громада серед чотирьох десятків інших громад бере участь у всеукраїнському пілотному проєкті Міністерства соціальної політики, що передбачає поетапне реформування галузі в умовах децентралізації. В умовах, що з одного боку, повинні забезпечити людей (зокрема сільських жителів) усебічною соціальною підтримкою, а з іншого – поступово перекладають відповідальність за цю підтримку з державних органів на місцеве самоврядування.

   Тож нині представникам галузі не позаздриш. Вони вчаться працювати в нових умовах, при цьому усвідомлюючи, що люди, з якими і для яких вони щоденно трудяться, не повинні відчувати цих перехідних моментів.

   Вітаємо працівників соціальної сфери зі святом – колективи і селищної ради, і управління та служб районної державної адміністрації, щиро зичимо вам, найперше, міцного здоров’я, взаєморозуміння з тими, кому ви щоденно присвячуєте, мабуть, більше часу, ніж власним родинам, належної шани за те, що на ваші переважно жіночі плечі покладено таку велику відповідальність. Щастя вам, успіху, сімейного благополуччя, гарного настрою у свята і будні!

З повагою – селищний голова Олександр ТУТКА, виконавчий комітет та депутати Шишацької селищної ради.

 

   У ПЕРЕДДЕНЬ професійного свята робота соціальної сфери нашої громади була відзначена як на обласному, так і всеукраїнському рівні.

   В обласній держадміністрації відбулася колегія, де проаналізовано підсумки діяльності галузі за 10 місяців цього року. Приємно, що наша громада у розвитку цього напрямку названа однією з кращих, а колектив комунальної установи "Центр надання соціальних послуг Шишацької селищної ради" на чолі з керівником Світланою Васильченко нагороджено Почесною грамотою Полтавської обласної державної адміністрації.

   А професійні успіхи Відділу соціального забезпечення, праці та соціальних послуг Шишацької селищної ради не залишилися поза увагою Міністерства соціальної політики України. Керівника Відділу Наталію Завалідер відзначено Подякою за особистий внесок у реалізацію державної політики з питань соціального захисту.

   На фото: момент урочистостей, що відбулися у селищному будинку культури з нагоди Дня соціального працівника. Фахівці галузі відзначені грамотами та подяками Шишацької селищної ради. 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь