A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Звіт учасників конкурсу першого етапу Всеукраїнського змагання Хештег-Марафону #SpeakUpUkraine команди під № 0133 Гоголівської загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів ім. М. В. Гоголя Шишацької селищної ради Полтавської області

Дата: 31.10.2019 09:27
Кількість переглядів: 379

   Темою першого етапу Всеукраїнського змагання Хештег–Марафону команди під № 0133 Гоголівської загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів імені М. В. Гоголя є  «Безпека на дорозі: прості правила дорожнього руху». Вона була обрана,  щоб  запобігти дитячому дорожньому травматизму і нагадати  дітям правила дорожнього руху.

   Під час проведення першого етапу Всеукраїнського змагання Хештег–Марафону «Моя безпека на дорозі»,  який проходив з 30 вересня по 11 жовтня 2019 року учні 1 – 4 класів Гоголівської загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів імені М. В. Гоголя організували відкриту виставку художніх робіт в центрі села Гоголеве Шишацького району Полтавської області з метою перегляду її мешканцями населеного пункту та гостями,  що завітали на мальовничу батьківщину М. В. Гоголя. Також діти організували флеш-моб «Дорогу там слід переходити, де є покажчик: «Перехід!»

Фото без опису

   Наймолодші жителі нашого краю,  вихованці дитячого садка «Колобок»  мали змогу подивитися театралізовану виставу – казку «Як дорожні знаки врятували Колобка» у виконанні молодших школярів Гоголівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів ім. М. В. Гоголя. Малеча була у захваті від майстерного виконання юних акторів, що виконували цікаві ролі. Також  із задоволенням дошкільнята брали участь у грі «Червоне, жовте, зелене», яку проводив Світлофор Моргайко (учень 4 класу Дяченко Віталій).

Фото без опису

   Метою даного проєкту є:

  • закріплення та поглиблення знань учнів з правил дорожнього руху;
  • розвиток  вмінь і навичок свідомо дотримуватися правил дорожнього руху, щоб уникнути травм і нещасних випадків ;
  • розвиток  пізнавальних  інтересів дітей ;
  • виховання  навичок свідомої та дисциплінованої поведінки на вулиці.

 

   Проведені заходи відчутно змінили ситуацію дорожньої безпеки.  Учасники дорожнього руху нашого села стали безпечніше поводитися на дорозі, зокрема частіше користуватися пішохідним переходом у центрі села, ходити по тротурах ( там де вони є), а у вечірній час стали частіше застосовувати світловідбиваючі засоби у вигляді наліпок, ременів та жилетів.

 

   У реалізації ідеї були задіяні учні 1 – 4 класів Гоголівської загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів імені М. В. Гоголя – 45 осіб.

 

   Під час реалізації завдання було охоплено:

  • жителів  та гостей села Гоголеве Шишацького району Полтавської області – 27 осіб;
  • вихованців та вихователів  дитячого садка «Колобок» села Гоголеве Шишацького району Полтавської області – 21 особа.

Про проведені заходи учнями Гоголівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів імені М. В. Гоголя по безпеці на дорозі учасники команди прозвітувалися на загальношкільному заході і висвітили матеріали про проведену роботу на сторінках стіннівки «Миті шкільного життя». Крім того, інформацію про Хештег–Марафон було розміщено на сторінках шкільної газети «Наш дім – наше життя», де з даним проєктом змогли ознайомитися батьки та учні школи. Звіт про проведену роботу в рамках першого етапу Всеукраїнського змагання Хештег–Марафон було розміщено на сайті Гоголівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів ім. М. В. Гоголя Шишацької селищної ради Полтавської області. Сайт школи:

http://gogoleve-school.edu.poltava.ua


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь