ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Підкорювали Омельник, Семенівку та Опішню

Дата: 19.09.2019 14:21
Кількість переглядів: 1022

Фото без опису   Загалом кінець літа та початок осені дуже врожайні на події, в яких брали активну участь представники творчої галузі нашої громади. Їх бачили, чули й полюбили в нашому краї, і дуже добре, що вони мають можливість, бажання та мистецький потенціал дивувати й закохувати в себе глядачів поза межами Шишаччини.

   Цього разу їм підкорилися сцени Омельницької, Семенівської та Опішнянської об’єднаних територіальних громад. У фестивалі народної творчості в Омельнику свої таланти презентували народний колектив «Зорецвіт» під керівництвом Миколи Тихорського Покровського СБК, народний ансамбль народних інструментів «Веселі музики» Михайликівського сільського будинку культури (керівник Володимир Михайлець), завідувач осередку культури в с.Шафранівка Алла Петрова та керівник осередку культури Сагайдацького старостинського округу Ірина Осіпенко. Всі учасники отримали вдячні емоції глядачів, подяки за участь від організаторів, а Ірина Миколаївна відзначена особливою нагородою за співочий хист та акторську майстерність – Дипломом у номінації «Берегиня пісенної спадщини». Фото без опису

   Землячки Ірини Осіпенко підтвердили високий рівень сагайдацької мистецької майстерності на гуморині у Веселому Подолі, присвяченій байкарю Леоніду Глібову. Незмінні ведучі усіх свят в рідному краї Зінаїда Маруняк та Людмила Герасименко приємно здивували глядачів веселою мудрістю (саме так називається традиційна гуморина на Семенівщині) та були відзначені за це Дипломом третього ступеня.

   А талановиті вихованці Шишацької дитячої музичної школи - ансамбль народних інструментів  «Барвінок» під керівництвом Надії Біленької подарував чудову музику та ліричний настрій учасникам «Сливафесту», що вперше відбувся в Опішні на Зіньківщині.

Прес-служба селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь