ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Зміни професію - знайди своє покликання

Дата: 19.09.2019 13:45
Кількість переглядів: 370

Фото без опису   У серпні 2018 року до Шишацької районної філії Полтавського обласного центру зайнятості звернулася у пошуку роботи молода жінка, мама, яка проживає удвох із дитиною в населеному пункті, де немає жодного підприємства, Вердун Ірина Миколаївна. З професією «хореограф», яку вона має,  досить складно  знайти роботу навіть на території району і вона звернулася за допомогою до служби зайнятості.

   Перебуваючи на обліку в районній філії як безробітна Ірина Миколаївна пройшла профілювання. Результати профілювання показали, що потенціал і мотивація до працевлаштування у неї середня. Фахівець разом з безробітною  розробили  заходи та послуги сприяння працевлаштуванню і  запропонували їй соціальний супровід за підходом кейс-менеджмент. Кейс-менеджер вивчав і аналізував потреби клієнтки щодо працевлаштування, життєві ситуації з метою подолання її соціальних проблем.

   Разом з профконсультантом  безробітня пройшла психодіагностичне тестування, результати якого показали схильність до певних видів професійної діяльності, в тому числі до професії «манікюрник», «перукар», які сьогодні актуальні на ринку праці. Ірина Миколаївна дала згоду на професійну підготовку за професією «перукар» під замовлення  роботодавця.  Перенавчання з обраної професії вона проходила в ТОВ Навчальний центр «Інфотех» в м.Полтава.  Комунальною установою «Центр надання соціальних послуг» Шишацької селищної ради створено нове робоче місце перукаря при Михайликівському старостаті Шишацької об’єднаної територіальної громади, для обслуговування осіб похилого віку та осіб з інвалідністю, куди Вердун Ірина була працевлаштована після закінчення навчання. Своєю роботою, умовами праці молода жінка задоволена. Це постійна робота за місцем проживання із стабільною заробітною платою.

 

 

 

 

Заступник директора-начальник відділу

Шишацької районної філії Полтавського ОЦЗ Т.Бутенко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь