A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Зміни професію - знайди своє покликання

Дата: 19.09.2019 13:45
Кількість переглядів: 342

Фото без опису   У серпні 2018 року до Шишацької районної філії Полтавського обласного центру зайнятості звернулася у пошуку роботи молода жінка, мама, яка проживає удвох із дитиною в населеному пункті, де немає жодного підприємства, Вердун Ірина Миколаївна. З професією «хореограф», яку вона має,  досить складно  знайти роботу навіть на території району і вона звернулася за допомогою до служби зайнятості.

   Перебуваючи на обліку в районній філії як безробітна Ірина Миколаївна пройшла профілювання. Результати профілювання показали, що потенціал і мотивація до працевлаштування у неї середня. Фахівець разом з безробітною  розробили  заходи та послуги сприяння працевлаштуванню і  запропонували їй соціальний супровід за підходом кейс-менеджмент. Кейс-менеджер вивчав і аналізував потреби клієнтки щодо працевлаштування, життєві ситуації з метою подолання її соціальних проблем.

   Разом з профконсультантом  безробітня пройшла психодіагностичне тестування, результати якого показали схильність до певних видів професійної діяльності, в тому числі до професії «манікюрник», «перукар», які сьогодні актуальні на ринку праці. Ірина Миколаївна дала згоду на професійну підготовку за професією «перукар» під замовлення  роботодавця.  Перенавчання з обраної професії вона проходила в ТОВ Навчальний центр «Інфотех» в м.Полтава.  Комунальною установою «Центр надання соціальних послуг» Шишацької селищної ради створено нове робоче місце перукаря при Михайликівському старостаті Шишацької об’єднаної територіальної громади, для обслуговування осіб похилого віку та осіб з інвалідністю, куди Вердун Ірина була працевлаштована після закінчення навчання. Своєю роботою, умовами праці молода жінка задоволена. Це постійна робота за місцем проживання із стабільною заробітною платою.

 

 

 

 

Заступник директора-начальник відділу

Шишацької районної філії Полтавського ОЦЗ Т.Бутенко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь