A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

У природи немає поганої погоди

Дата: 18.07.2019 14:04
Кількість переглядів: 1064

Фото без опису   Під таким девізом село Тищенки Великобузівського старостинського округу Шишацької об’єднаної територіальної громади відсвяткувало День села. Тищенки у відзначенні рідних іменин чергуються з Великою Бузовою. Минулого року земляки збиралися у великобузівлян, а нині друзів і гостей приймали тищенківці. І жодні примхи погоди, які цьогорічного липня особливо непередбачувані, не стали на заваді святкуванням. 

   Дійство розпочали аматори сцени Великобузівського сільського будинку культури. З привітаннями до жителів звернулися староста Великобузівського старостинського округу Катерина Цьова, селищний голова Олександр Тутка, директор ВП “Золота гора” Віктор Микитченко, громадський діяч Олександр Ващенко.

   Свої виступи дарували солісти: Юлія Матвієнко, Анна Кущ, Валерія Марюхна, Інна Пугач, Неля Матвієнко, Ярослава Носенко, Злата Подобна, Світлана Кущ, Ірина Штанько, а також народний аматорський вокальний ансамбль “Молодички” та танцювальний колектив “Сузір’я”.

   Вітали всіх мешканців села - від найменшого до найстаршого. Найменші жителі Еліза та Камал Мамишеви народилися на початку року - 4 лютого. А найповажнішій за віком Марії Олександрівні Ярещенко нещодавно виповнився 91 рік. Але незважаючи на це, надзвичайно добра та трудяща жінка не втрачає життєвої енергії та оптимізму і є прикладом для численних нащадків.

   Ще й медового місяця не минуло, як на стали на весільний рушник Віта та Олексій Кібенки, тому вони теж удостоїлися вітань та дарунків як наймолодша подружня пара рідного села. А за ними отримували свою частку святкової уваги досвідчені подружні пари: срібні ювіляри Микола Петрович і Людмила Григорівна Братешки; Олександр Григорович і Надія Олексіївна Зуби, Віктор Васильович та Марія Захарівна Ємеліни, котрі цьогоріч відзначають золоте весілля. І рекордсмени подружнього довголіття - Григорій Тимофійович та Марія Олександрівна Хорольські, котрі поруч вже шість десятиліть!

   Не залишилися без уваги та почестей іменинниця дня Галина Василівна Антоненко; представники юного покоління, що відзначають 18-річчя, Анна Павлик, Юлія Павлик та Андрій Кущ; призерка обласних олімпіад, учасниця різноманітних конкурсів та художньої самодіяльності Юлія Рибченко, а також багато інших достойних і відданих жителів краю.

   Після офіційної частини свята відбувся розиграш безпрограшної лотереї. Щасливий квиток приніс його власнику чудовий суперприз від керівника виробничого підрозділу агрофірми імені Довженка Віктора Микитченка – електропіч.

   Після розиграшу лотереї на жителів та гостей села чекав виступ гурту “Гетьман”. Це традиційний подарунок від депутата Верховної Ради Олега Кулініча, який  теж завітав на свято і, як стверджує, був приємно вражений ближчим знайомством з жителями цього чудового куточка Шишаччини. Олег Іванович, як і всі учасники заходу, із задоволенням переглянув виставку майстерні «ОКтрудовичОК» Великобузівського НВК, яку представив учитель Геннадій Світличний.

  Безперечно, вміють жителі нашого краю не тільки відпочивати, але й натхненно, самовіддано працювати.

За повідомленням директора

Великобузівського сільського будинку культури Ірини ШТАНЬКО.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь