ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Наша громада — у п'ятірці кращих спортивних громад Полтавщини

Дата: 19.06.2019 11:18
Кількість переглядів: 1277

   15 червня у селі Засулля Лубенського району завершилися фінальні змагання сільських спортивних ігор на «Кращу спортивну громаду Полтавщини 2019 року». У фіналі взяли участь 27 команд. Наші спортсмени представили громаду у шести видах спорту і показали гідний результат, посівши пяте загальнокомандне місце.

Фото без опису   Відмінно дебютували наші шашкісти Артур Ходіс та Людмила Дорош, котрі принесли у загальнокомандну скарбницю бронзу. Як завжди, не підвів своїх представник гирьового спорту Дмитро Василенкотретя сходинка пєдесталу. Волейбольна команда у складі Олександра Стригунова, Вадима Переберіна, Євгена Чернієнка, Владислава Закладного, Вячеслава Шарона, Богдана Кірзенка та Сергія Степаненка виборола достойне четверте місце. Виклалися на повну й тенісисти Олександр Басюк та Анна Чорнобай. Свій вклад у загальний результат внесли й спортсмени, які тягли канат: Василь Крупко, Андрій Медянцев, Микола Павелець, Святослав Костів, Богдан Костів, Сергій КалинаСергій Калина був задіяний і в іншому напрямку: разом з дружиною Тетяною та сином Романом відстоював честь нашої громади у змаганнях «Тато, мама, яспортивна сімя» (на фото) .

   Щиро дякуємо всім учасникам за те, що відгукнулися на пропозицію позмагатися за рідну громаду, не пожалкували ні часу, ні сил задля цього. Саме на таких небайдужих, енергійних, цілеспрямованих людей і повинні рівнятися земляки. Тоді звання «Кращої спортивної громади» буде нашим. Тим паче, що для цього є стимул: за перемогу громада отримує з бюджету обласної ради 50000 гривень, котрі можна спрямувати на розвиток спорту. Тож готуймося до спартакіади-2020!

Олег БІЛИК, заступник селищного голови, представник команди.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь