ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

В кожній дитині є сонце, тільки дайте йому світитися…

Дата: 25.04.2019 15:20
Кількість переглядів: 456

   Так мудро сказав давньогрецький філософ Сократ. Кожна людина народжена талановитою, тільки треба в правильному напрямку розвивати талант, і тоді обов’язково можна досягти успіху в житті. Метою повної загальної середньої освіти і є різнобічний розвиток, виховання і соціалізація особистості. 

  Тож педагогічні працівники Сагайдацького навчально-виховного комплексу «загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» Шишацької селищної ради за цією темою кожного року залучають дітей до різних форм позакласної роботи. Їх метою є забезпечення змістовного дозвілля учнів, виявлення та підтримка талановитих дітей, сприяння їх творчим здібностям, популяризація здорового способу життя, виховання громадян-патріотів, які плекають українські традиції, духовні цінності, запровадження найкращих практик та методик самовиховання як однієї з ключових форм самоврядування молоді, здатної реалізувати свій потенціал в умовах сучасного суспільства.

   Однією з таких форм  є  конкурс художньої самодіяльності «Веселка», конкурс театральних колективів, дитячо-юнацька військово-патріотична гра «Сокіл» («Джура»), «Петлюрівський вишкіл» та ін. В цих конкурсах беруть участь учні різних вікових категорій.

   Особливу повагу викликає участь дітей з особливими освітніми потребами у цих заходах. Тож хочеться подякувати директору Сагайдацького НВК Степаненку Михайлу Володимировичу та класному керівнику 11 класу Маруняк Зінаїді Григорівні за підтримку та залучення учнівської молоді до позакласної роботи.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь