A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Дні Здоров’я у Гоголівській школі

Дата: 23.04.2019 14:56
Кількість переглядів: 583

   Здоров’я – це дар. Його треба шанувати, не витрачати, а примножувати. Людина, яка не хворіє, почувається впевнено, бо вона усвідомлює, що керує своїм здоров’ям, є його господарем. Саме тому з раннього дитинства треба формувати навички щодо ведення здорового способу життя.

   З цією метою  у Гоголівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів імені Гоголя пройшли Дні Здоров’я. Дні здоров`я в школі – це завжди веселі активні  заходи, які  подобаються всім школярам. Вони можуть не тільки брати участь в різних активних заходах, а й подихати свіжим повітрям, побігати і добре провести свій час. Протягом дня проходили спортивні змагання з різних видів спорту, естафети, спортивні конкурси.

   Соціальним педагогом школи Омеляненко С.Я. для учнів 1-5 класів проведено тренінг «Здоровим будь!». Діти мали можливість висловити думку щодо значення здоров’я для кожного з них, створити модель здоров’я. Учні презентували проекти, згадували прислів’я та приказки про здоров’я. Під час проведення спортивних змагань учні усвідомили, як важливо розвивати всі складові здоров’я: духовну, інтелектуальну, емоційну, фізичну, психологічну.

   Закінчилися Дні здоров’я змаганнями з футболу між учнями та вчителями школи. З рахунком 4 : 3 перемогла команда вчителів. Усі учасники заходів отримали позитивний заряд енергії. Ці дні стали для кожного ще одним кроком до безпечного та здорового способу життя.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь