ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Акція «Запобігти, врятувати, допомогти!»

Дата: 28.03.2019 16:47
Кількість переглядів: 494

   Шишацькі рятувальники використовують всі способи масово-роз’яснювальної та інформаційної роботи, щоб  навчити  дітей правил безпечної поведінки та уберегти їх від  можливої біди, а також, щоб  ознайомити їх зі специфікою своєї служби.

Фото без опису   21 березня 2019 року в дошкільному навчальному закладі «Ясочка» проводилися практичні заняття провідним фахівцем  Шишацького РС ГУ ДСНС України у Полтавській області старшим лейтенантом служби цивільного захисту Каленіченко Юрієм Вікторовичем в рамках акції «Запобігти, врятувати, допомогти!»

 

 

 

 

Фото без опису   Дошкільнята знайомилися із професією пожежників, закріпили правила пожежної безпеки та засоби гасіння. Цікаво для дітей було гасити «вогонь», посидіти в справжній пожежній машині. Вихованці отримали цікаву і корисну інформацію від рятівників з пожежної частини, мали можливість себе проявити в ролі юних пожежників.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь