ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

До Всесвітнього дня води

Дата: 25.03.2019 14:44
Кількість переглядів: 559

Фото без опису   Щорічно 22 березня відзначається Всесвітній день води. Вода – найголовніша, найважливіша рідина на Землі і відіграє надзвичайно важливу роль у природі. З метою підвищення рівня обізнаності про значення і важливість води для продовження життя на Землі в опорному закладі «Шишацька спеціалізована школа ім. В.І. Вернадського» відбувся захід «Вода – основа життя».  

   Про головні річкові басейни України розповів учням учитель географії С.М. Одинченко. Учитель біології В.Я. Самсоненко наголосив на тому, що сьогодні мільярди людей, як і раніше, не мають доступу до безпечної води, і їхні домашні господарства, школи, підприємства, фермерські господарства та фабрики ведуть боротьбу за виживання і процвітання.

  Доповідь, з якою виступила Чорнобай Вікторія, учениця 6-Б класу, була присвячена важливості зменшення забруднень навколишнього середовища та економному використанню водних ресурсів.

  Дьяченко Анастасія та Троневська Анжела, учениці 6-А класу, підготували презентацію школярам про водні ресурси України та їх забруднення фосфатами і пластиковими відходами. Під час заходу присутнім було запропоновано перегляд відеоролика про водну кризу у світі.

   Учні зацікавились  проблемою унікальності води для живої та неживої природи, необхідності шанобливого ставлення до неї. Також  брали активну участь в обговоренні проблемних питань. Жвава дискусія відбулася на тему: «А що кожен з нас має зробити для збереження та відтворення водних ресурсів».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь