ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Депутатські об'їзди: Покровське

Дата: 25.02.2019 10:44
Кількість переглядів: 1353

Фото без опису   Покровська початкова школа розташована у приміщенні колишньої адмінбудівлі місцевого агроформування. Передаючи її дітям багато років тому, керівники «Агроекології» подбали, аби тут було охайно і затишно. Тож нині 11 школяриків під пильним наглядом шести дорослих перебувають практично в домашніх умовах. Єдине, чого вони позбавлені, як і баранівські учні, - це спортивного залу.

   Директор закладу Світлана Шрамко – депутат нашої громади. Тож не дивно, що частину свого депутатського фонду вона спрямувала на рідну школу, частину – в дитячий садочок, решту – на сільський будинок культури.

У дошкільному навчальному закладі також відчувається надійне крило «Агроекології». Під його прихистком дев’ятеро дитсадчат зростають у гарних умовах. Про збереження цих умов та, головне, самих дітей дбає колектив з шести осіб під керівництвом Оксани Іванюти.

   У сільському будинку культури триває капітальне оновлення. Основну частину робіт виконано. Зал практично готовий прийняти глядача. Але ще належить придбати одяг сцени, стільці тощо. В іншій частині клубу – ще дві просторі кімнати, які планують відремонтувати під спортивний зал та бібліотеку, яка, власне, тут і розташована.

   Оглянули депутати і покровську «рукавичку» - приміщення старостату, де працюють відразу кілька колективів: адмінресурс громади на чолі з Галиною Клочко; медичний персонал місцевого ФАПу; поштарка (на період опалювального сезону) та бібліотекар.

Прес-служба Шишацької селищної ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь