A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Олександр Тутка зустрівся з ветеранами Сагайдака

Дата: 31.01.2019 16:33
Кількість переглядів: 775

Фото без опису   Депутати громади відзначили День соборності пізнавально-повчальною екскурсією рідними Шишаками, а керівник ОТГ – зустріччю з поважними сагайдачанами. Олександр Тутка побував на черговому занятті Університету третього віку, що традиційно відбувається у Сагайдаку кожного вівторка.

   Олександр Іванович розповів, як нині живе-працює об’єднана громада, які виклики чекають нас у найближчому майбутньому. Відповів на запитання присутніх.

   Люди порушили питання щодо постійних перебоїв з електропостачанням по вулицях Миру та Привокзальній, про небезпечне сусідство з високовольтною лінією по вулиці Гагаріна. Ці проблеми треба вирішувати спільно з керівництвом Шишацької філії «Полтаваобленерго». Фото без опису

 

 

 

 

 

 

   Чимало скарг у жителів Сагайдака на графік роботи місцевої точки Ощадбанку. Вона працює лише два дні у тиждень – і то лише до 12 години. Нескінченні черги створюють людям незручності. На неодноразове звернення старости керівництво «Ощадбанку» з усією повагою повідомляло, що… по-іншому не буде. Це біда не тільки Сагайдака, але й інших сіл громади.

   Обговорили учасники зустрічі й зимово-побутові турботи: заметілі, дороги, вивіз сміття. На дорогах Сагайдака та навколишніх сіл працює техніка фермерського господарства «Росток», з яким селищна рада уклала відповідну угоду. Звичайно, не обходиться без «Техкомунбуду». В особливо складних ситуаціях на допомогу приходить агрофірма імені Довженка. Так, завдяки спільним зусиллям, навіть ця сувора і сніжна зима сагайдачанам не страшна.

   А щодо своєчасного вивезення твердих побутових відходів – місцеві жителі, виявляється, серед найвідповідальніших представників об'єднаної громади. Сагайдацький старостинський округ  провів належну інформаційну роботу серед населення, тож і мають непоганий показник з укладенням договорів та проплатою за ними.  

Прес-служба Шишацької селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь