ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Олександр Тутка зустрівся з ветеранами Сагайдака

Дата: 31.01.2019 16:33
Кількість переглядів: 799

Фото без опису   Депутати громади відзначили День соборності пізнавально-повчальною екскурсією рідними Шишаками, а керівник ОТГ – зустріччю з поважними сагайдачанами. Олександр Тутка побував на черговому занятті Університету третього віку, що традиційно відбувається у Сагайдаку кожного вівторка.

   Олександр Іванович розповів, як нині живе-працює об’єднана громада, які виклики чекають нас у найближчому майбутньому. Відповів на запитання присутніх.

   Люди порушили питання щодо постійних перебоїв з електропостачанням по вулицях Миру та Привокзальній, про небезпечне сусідство з високовольтною лінією по вулиці Гагаріна. Ці проблеми треба вирішувати спільно з керівництвом Шишацької філії «Полтаваобленерго». Фото без опису

 

 

 

 

 

 

   Чимало скарг у жителів Сагайдака на графік роботи місцевої точки Ощадбанку. Вона працює лише два дні у тиждень – і то лише до 12 години. Нескінченні черги створюють людям незручності. На неодноразове звернення старости керівництво «Ощадбанку» з усією повагою повідомляло, що… по-іншому не буде. Це біда не тільки Сагайдака, але й інших сіл громади.

   Обговорили учасники зустрічі й зимово-побутові турботи: заметілі, дороги, вивіз сміття. На дорогах Сагайдака та навколишніх сіл працює техніка фермерського господарства «Росток», з яким селищна рада уклала відповідну угоду. Звичайно, не обходиться без «Техкомунбуду». В особливо складних ситуаціях на допомогу приходить агрофірма імені Довженка. Так, завдяки спільним зусиллям, навіть ця сувора і сніжна зима сагайдачанам не страшна.

   А щодо своєчасного вивезення твердих побутових відходів – місцеві жителі, виявляється, серед найвідповідальніших представників об'єднаної громади. Сагайдацький старостинський округ  провів належну інформаційну роботу серед населення, тож і мають непоганий показник з укладенням договорів та проплатою за ними.  

Прес-служба Шишацької селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь