A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Що потрібно знати вихователю?

Дата: 03.12.2018 15:24
Кількість переглядів: 590

   Педагоги Великобузівського навчально-виховного комплексу поділилися досвідом з колегами під час роботи методичного об’єднання вихователів дошкільних навчальних закладів Шишацької селищної ради. Основна тема методичного об’єднання –  ігрові зони в дитячому садку: що потрібно знати вихователю

  Слухачі мали можливість ознайомитися з організацією проведення ігрової діяльності з дітьми середнього дошкільного віку під час перегляду  інтегрованого заняття на тему: «Ігри, іграшки, забави», вихователь Віта Недоборенко. Також вихователь Людмила Герасименко показала, як діти старшої групи із задоволенням беруть участь у різних видах театральної діяльності для постановки українських народних казок – це  ігри-драматизації, театр «рукавичка», елементи японського театру. Це сприяє  розвиткові ігрових умінь, навичок у дітей, збагачує їхній досвід, розширює уявлення про події та явища навколишнього світу.

  Керівник методичного об’єднання вихователів  Шишацької селищної ради Жанна Гурин ознайомила педагогів-дошкільників із організацією розвивального середовища ігрової кімнати в сучасних умовах.

   Методист відділу освіти Шишацької селищної ради Неля Васильченко наголосила на важливості нового наказу Міністерства освіти і науки України про перелік ігрового та навчально-дидактичного обладнання для закладів дошкільної освіти, яким повинні керуватися у своїй роботі вихователі. 

   Вихователь Сагайдацького НВК Наталія Каленик ознайомила присутніх з досвідом організації ігрової діяльності своїх вихованців під час мультимедійної презентації «Створення розвивального середовища для розвитку кожної дитини».

  Підсумком методичного об’єднання було проведення діагностичного анкетування вихователів на тему: «Виховання дітей у грі» та надання методичних рекомендацій щодо створення розвивального середовища у дошкільних навчальних закладах.

Відділ освіти Шишацької селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь