ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Що потрібно знати вихователю?

Дата: 03.12.2018 15:24
Кількість переглядів: 624

   Педагоги Великобузівського навчально-виховного комплексу поділилися досвідом з колегами під час роботи методичного об’єднання вихователів дошкільних навчальних закладів Шишацької селищної ради. Основна тема методичного об’єднання –  ігрові зони в дитячому садку: що потрібно знати вихователю

Фото без опису  Слухачі мали можливість ознайомитися з організацією проведення ігрової діяльності з дітьми середнього дошкільного віку під час перегляду  інтегрованого заняття на тему: «Ігри, іграшки, забави», вихователь Віта Недоборенко. Також вихователь Людмила Герасименко показала, як діти старшої групи із задоволенням беруть участь у різних видах театральної діяльності для постановки українських народних казок – це  ігри-драматизації, театр «рукавичка», елементи японського театру. Це сприяє  розвиткові ігрових умінь, навичок у дітей, збагачує їхній досвід, розширює уявлення про події та явища навколишнього світу.

  Керівник методичного об’єднання вихователів  Шишацької селищної ради Жанна Гурин ознайомила педагогів-дошкільників із організацією розвивального середовища ігрової кімнати в сучасних умовах.

   Методист відділу освіти Шишацької селищної ради Неля Васильченко наголосила на важливості нового наказу Міністерства освіти і науки України про перелік ігрового та навчально-дидактичного обладнання для закладів дошкільної освіти, яким повинні керуватися у своїй роботі вихователі. 

   Вихователь Сагайдацького НВК Наталія Каленик ознайомила присутніх з досвідом організації ігрової діяльності своїх вихованців під час мультимедійної презентації «Створення розвивального середовища для розвитку кожної дитини».

  Підсумком методичного об’єднання було проведення діагностичного анкетування вихователів на тему: «Виховання дітей у грі» та надання методичних рекомендацій щодо створення розвивального середовища у дошкільних навчальних закладах.

Відділ освіти Шишацької селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь