ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Шашкісти нашої громади – срібні призери Кубка Черкащини

Дата: 30.11.2018 11:10
Кількість переглядів: 1076

Фото без опису   Нещодавно десятеро шашкістів (а це дві команди) з Шишацької об’єднаної територіальної громади побували з дружнім спортивним візитом в сусідній області. Уперше представники нашої ОТГ взяли участь саме в командних змаганнях. До цього вони відстоювали спортивну честь Шишаччини в особистих заліках – тобто кожен сам за себе. Доволі успішно виступали в обласних чемпіонатах. Але, звичайно, хотілося перевірити власні сили в інших умовах, позмагатися із суперниками за межами Полтавщини. Тому із задоволенням відповіли на запрошення черкащан взяти участь у спортивному протиборстві за Кубок міста Черкаси. Так склалося, що змагалися між собою представники двох областей – по кілька команд з різних куточків Полтавщини та Черкащини.

   У результаті наші шашкісти залишили позаду і команди Черкаської області, і своїх земляків-полтавчан. Поступилися з розривом у кілька очок лише переможцю турніру – збірній міста Черкаси.Фото без опису

   Крім грамот та медалей, спортсмени отримали корисний досвід участі в командних змаганнях, де діють особливі правила: обмеження у часі, що дається на кожну партію; більша кількість турів, ніж зазвичай (з суперником треба зіграти двічі); серйозна відповідальність, оскільки від кожного програного чи виграного очка, навіть пів очка, залежить доля всієї команди.

   А ще шишачани познайомилися з любителями шашкової гри з сусідньої області, запросили їх на матч-реванш у рідну громаду.

   У планах ентузіастів – організувати шашковий клуб у Шишаках. Щоб мати можливість частіше зустрічатися одне з одним за спортивною дошкою, тренуватися до участі у всеукраїнських турнірах, а головне – зацікавити розумною грою юні покоління шишачан.

Прес-служба Шишацької селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь