A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Відкриття сучасного спортивного майданчика у Гоголівській школі

Дата: 30.10.2018 13:41
Кількість переглядів: 1122

Фото без опису  25 жовтня у Гоголівській загальноосвітній школі відбулося урочисте відкриття спортивного майданчика із тренажерним обладнанням. Для села ця подія є досить знаковою, адже стала справжнім спортивним святом, яке зібрало мешканців села, вчителів та учнів школи.

  Ідея створити спортивну зону на території Гоголівської школи виникла у депутата Полтавської обласної ради Віктора Скочка. На його думку, відкриття майданчика є важливим елементом благоустрою, який дасть змогу виховувати здорову та успішну націю. Є надія, що відтепер школярі та молодь у вільний час відвідуватимуть майданчик, тим самим зміцнюючи своє здоров’я. Можливо, саме тут зростатимуть майбутні спортсмени та олімпійські чемпіони.

  Такий міні-спортивний комплекс придбано у рамках обласної цільової програми, спрямованої на охорону і зміцнення здоров’я, розвиток і забезпечення належного рівня фізичної підготовленості дітей, на виховання стійкого інтересу до рухової активності, потреби в ній, вироблення звичок до здорового способу життя.

Фото без опису  Варто додати, що депутат обласної ради багато років поспіль тісно співпрацює з керівниками Шишацької громади. За його ініціативи відбулося багато приємних і знакових подій на гоголівській землі.

   На відкритті майданчика виступив учитель фізичної культури Михайло Святина, який наголосив на тому, що всі ці заходи в першу чергу спрямовані на збереження здоров’я вихованців. Завдяки комплексу вони отримали можливість, поряд із традиційною фізкультурно-оздоровчою роботою, використовувати інноваційні технології.

   Тож здоров’я кожного з нас - в наших руках. Займаймося спортом, будьмо здоровими, міцними та загартованими!

Прес-служба селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь