A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

На варті безпеки жителів громади

Дата: 26.10.2018 13:24
Кількість переглядів: 725

Фото без опису    Сьогодні, 25 жовтня, головний спеціаліст сектору з питань цивільного захисту апарату виконавчого комітету Шишацької селищної ради Віталій Цап взяв участь у спільних командно-штабних тренуваннях пожежно-рятувального підрозділу селища Шишаки із спеціалізованими службами району та іншими формуваннями, що залучаються для ліквідації надзвичайних ситуацій або небезпечних подій на території району.

  За задумом, 25 жовтня 2018 року о 09 год. 00 хв. на території селища Шишаки у приміщенні газифікованої теплогенераторної багатоповерхового житлового будинку виникла пожежа з витоком газу. В результаті створилася надзвичайно небезпечна ситуація. На гасіння були залучені сили та засоби Шишацького РС ГУ ДСНС України у Полтавській області. Начальник районного сектору прийняв рішення про збір особового складу за сигналом та розгортання на місці надзвичайної ситуації зведеного загону для подальшого гасіння пожежі.

   Метою тренувань було забезпечення постійної готовності органів управління і служб цивільного захисту Шишацького району; організація оперативного реагування і порядок взаємодії з районними службами цивільного захисту у разі виникнення надзвичайних ситуацій і аварій в осінньо-зимовий період.

Прес-служба селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь