A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Екскурсія до бібліотеки

Дата: 17.10.2018 15:43
Кількість переглядів: 979

 Фото без опису Чудовою осінньою порою вихованці старших груп дошкільного навчального закладу «Ясочка» відвідали Публічну бібліотеку для дітей селищної ради.

   Метою екскурсії стало ознайомлення дошкільнят із «царством книги». Так як у наш час, багато дітей не лише не відвідують бібліотеки регулярно, але й ніколи в них не були. Між тим, жоден комп'ютер чи інший девайс не замінить живого спілкування з книгою.

   Дітей та працівників дошкільного закладу привітно зустріла бібліотекар Тетяна Швець. Тут на них чекало розмаїття цікавих, яскравих книг, газет та журналів. Новенькими палітурками вони посміхнулися до малечі та повели їх у чарівний світ принцес та принців, фантастичних пригод та мандрів. Книг тут, звісно, не бракує – енциклопедії, казки, оповідання, довідники, хрестоматії.

Фото без опису  Малюки із захопленням слухали розповідь про бібліотеку, книги, закріпили правила користування художньою книжкою. Ведуча заходу зазначила, що книга в житті людини має величезне значення. І хоча інформаційними лідерами для дітей є телевізори та комп’ютери, проте книга була і залишається головним джерелом інформації та базових знань. А якщо малеча бажає дружити з книгою, необхідно обережно ставитися до неї, берегти її, і вона розповість багато цікавого. Також для вихованців садочку провели екскурсію поличками бібліотечних надбань. Діти жваво цікавилися книгами та журналами, слухали розповіді бібліотекара.

   Також для малечі провели вікторину «Сторінками казок». Після якої, був проведений конкурс «Хто відгадає найбільшу кількість загадок». Дошкільнята наввипередки швидко давали правильну відповідь. Свої враження від екскурсії до бібліотеки діти відтворили у малюнках.

Фото без опису  Під час екскурсії з вихованцями повторили правила дорожнього руху та ознайомили із назвами вулиць нашого селища. Такі екскурсії прищеплюють дітям інтерес та любов до рідного краю.

Прес-служба селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь