A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

День знань у «Ясочці»

Дата: 10.09.2018 14:56
Кількість переглядів: 1272

Фото без опису   Вересень – початок навчального року не тільки у школах, але й у дошкільних навчальних закладах. Він ясним промінчиком постукав у вікна всіх вихованців, запрошуючи їх до дитячого садочка.

   День Знань – це важлива подія для вихованців та працівників дошкільного навчального закладу. Для когось цей навчальний рік буде початком дошкільного дитинства, а для когось – стартом перед школою.

  Першого вересня садочок-ясла «Ясочка» знову гостинно відкрила свої двері для малят. Новий навчальний рік розпочався святковою атмосферою, барвами осінніх квітів, шепотом золотолистих дерев і веселими дитячими посмішками.

  Завідувач садочка Наталія Усенко привітала вихованців і колег з початком нового навчального року та побажала усім здворов’я, натхнення, терпіння.

   Депутат Шишацької селищної ради Зоя Семидідько долучилася до привітань з нагоди свята знань. Вона щиро подякувала педагогам за самовіддану працю, за бездоганне виконання такої відповідальної місії, як виховання дітей. Адже від працівників дошкільних закладів залежить формування світогляду малечі, наше майбутнє і майбутнє нашої країни в цілому. Наостанок Зоя Володимирівна вручила вихователям приємні подарунки.

Прес-служба селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь