A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Святкування Дня села у мальовничому Гоголевому

Дата: 10.09.2018 10:41
Кількість переглядів: 1057

Фото без опису    Не дарма Микола Васильович Гоголь писав про містичність гоголівського краю. Так, надзвичайна спека змінилася на осінній холод з дощем і пронизливим вітром. Незважаючи на таку несприятливу погоду зібралося багато глядачів відсвяткувати День села, а яскраві парасольки лише прикрашали натовп.

   Святкування традиційно проводили у мальовничому куточку Гоголева поряд з золотоверхою церквою, музеєм-садибою М. В. Гоголя, макетом українського вітряка та сільської хати із солом’яною стріхою.

    Олександр Іванович щиро дякував людям, які невтомно працюють і створюють краще майбутнє для прийдешніх поколінь. Привітав усіх присутнім зі святом і відмітив, що важливе місце займає розвиток культури. Адже саме гоголяни проживають в осередку культурної спадщини, не лише Шишаччини, а й України в цілому. І вони як ніхто інший розуміють на скільки важливо зберігати українські традиції.

Фото без опису     Андрій Шарлай наголосив, що завдяки щирій праці людей село процвітає і розвивається. Міцний фундамент створений старшим поколінням сприяє успіхам молоді. Усіх ювілярів, учасників бойових дій, наймолодших та найстарших жителів, подружні пари, трударів відзначив подарунками. Право розрізати запашний коровай надали хліборобам гоголівського краю.

    Депутат Полтавської обласної ради Віктор Скочко, звернувся до усіх присутніх зі щирими словами привітань. Він зазначив, що дуже радісно знаходитися у ріднім батьківськім краю і бачити як він відроджується. Віктор Миколайович зауважив, що дощ – це на добро. І посіяний хліб дасть гарні врожаї. Наостанок побажав присутнім тепла, затишку та миру.

Фото без опису   У своєму вітальному зверненні настоятель Свято-Миколаївського храму отець Георгій усім побажав блага, добра і Божого благословення.

   Концерт був дуже насиченим і зігрівав глядачів чудовими номерами підготовленими артистами місцевої самодіяльності. Яскравим доповненням до нього став виступ квартету «Гетьман». На свято їх запросив народний депутат України Олег Кулініч.

   Надвечір концерт продовжували артисти Шишацького селищного будинку культури з різноманітними номерами, дзвінкими піснями та гарними танцями. Глядачі щоразу дарували їм гучні оплески.

Фото без опису  Незважаючи на примхи осені, свято видалося напрочуд теплим і душевним. Вологе повітря несло аромати стиглих садів і пожовклого листя, а сонячними промінчиками сяяли посмішки на обличчях усіх, хто прийшов на святкування Дня села.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Прес-служба селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь