A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

24 серпня національне свято нашої державності – День незалежності України!

Дата: 23.08.2018 14:32
Кількість переглядів: 771

 Фото без опису   Щасливі ми, що народилися на такій чудовій, багатій, мальовничій землі -на нашій славній Україні! Тут жили наші діди-прадіди, тут живуть наші батьки, тут корінь роду українського, що сягає сивої давнини.

     Нема життя без України, бо Україна – це мати, це доля, яка випадає раз на віку, це - пісня, яка вічна на цій землі.

    Сьогодні у Шишацькому селищному будинку культури відбувся урочистий захід з нагоди 27 річниці Дня незалежності України.

    Селищний голова Олександр Тутка щиро привітав усіх присутніх. Він наголосив, що перші кроки незалежності стали випробовуванням для всіх - тестуванням на зрілість, на терпіння, на толерантність, нарешті – на здоровий глузд.

   - Нині уже ніхто не сумнівається у тому, що український народ в змозі поліпшити життя у своєму домі власної Батьківщини. Впевнений, що день прийдешній принесе світле почуття радості від усвідомлення власної причетності до розбудови сіл нашої громади. Разом обов’язково досягнемо спільної мети, завдяки плідній і натхненній праці на благо рідної Вітчизни.

  Фото без опису  Ми маємо пишатися нашою ненькою – Україною, проникатися почуттям патріотизму до рідного краю, прагнути до єдності, порозуміння та згуртованості. Успіх прийде неодмінно!,- звернувся у вітальному слові Олександр Іванович.

    На урочистому заході, приуроченому 27 річниці Дня незалежності України нагороджено грамотами за сумлінну працю, високий професіоналізм та відповідальне ставлення до виконання службових обов’язків психолога комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Шишацької селищної ради» Вікторію Борову, робітника по благоустрою комунального підприємства «Техкомунбуд» Вадима Загуту, вчителя трудового навчання Сагайдацького навчально-виховного комплексу Світлану Ляшенко, старшого інспектора апарату виконавчого комітету селищної ради Валентину Шаруду, водія Шишацької Місцевої пожежної охорони Григорія Кальнобродського, голову профспілки культури, провідного методиста Публічної Бібліотеки Шишацької об’єднаної територіальної громади Валентину Лазоренко, завідувача фельдшерсько-акушерського пункту с. Хвощове Миколу Троня.

Фото без опису   Після завершення урочистої частини, продовжили свято художньо-різноманітною програмою, підготовленою аматорами сцени Шишацької громади.

 

 

 

Прес-служба селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь