ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Гостини у ДНЗ «Ромашка»

Дата: 25.07.2018 11:14
Кількість переглядів: 800

Фото без опису    Невелике затишне приміщення заховалося поміж яскравої літньої зелені. Сьогодні ми завітали до ДНЗ «Ромашка», що у с. Покровське Шишацької об,єднаної територіальної громади. З посмішкою на обличчі зустріла завідувач Оксана Сергіївна Іванюта, вона поділилася про життя і роботу садочка  та останні чудові події, що сталися у цьому закладі.

   А хочеться почати розповідь з далеку. Адже с.Покровське славиться тим, що тут розташований ланшафтний заказник Короленкова дача. Це місце приваблює туристів, відомих діячів мистецтва та науки. Надіпслянські краєвиди зачаровують погляд і душу. Саме сюди приїжджають щоліта черпати творчу силу ціле покоління митців із Харківського художнього інституту, вони також долучилися до життя села і залюбки створили яскраві світлини на стінах дитячого садка «Ромашка». Творчий задум втілили протягом двох днів. Тепер дітлахи проводять дні у казковій атмосфері, а це сприяє формуванню естетичного аспекту їх особистості.

 Фото без опису   Селищний голова Олександр Тутка приділяє велику увагу підростаючому поколінню, оновленню матеріально-технічного забезпечення та максимально якісному функціонуванню дошкільних навчальних закладів. Адже дитячий садочок - це невтомна й самобутня країна малечі, у якій діти живуть в найважливіший період свого розвитку.

 

Прес-служба селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь