A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Рідне село збирає на свято

Дата: 23.07.2018 15:41
Кількість переглядів: 1546

Фото без опису    Рідний край. У кожного він свій. Це земля де ми родились і живем, де все для нас близьке та не байдуже. Саме з Батьківщини починається людина.

   Свято села зібрало гостей і жителів Товстого, Чернишівки, Григорівщини, Легейдів. Це довгоочікуване і яскраве дійство стало справжнім подарунком, котре зібрало усіх разом, щоб відсвяткувати, привітати і поспілкуватися цього дня.

 Фото без опису  Розпочався концерт, і традиційно першими вітали присутніх керівники. З теплими словами звернувся голова Шишацької об,єднаної громади Олександр Тутка, він подякував людям за важку і кропітку працю, наголосив на нових проектах націлених на розвиток сіл. Велику увагу приділив саме підростаючому поколінню, адже цього дня у с. Чернишівка урочисто відкрито новий дитячий майданчик. Також квітами та подарунками відзначив ювілярів, ветеранів праці, кращих працівників, сімейні пари, господарів зразкового двору, учасників АТО.

Фото без опису   До вітальних слів долучилися директор виробничого підрозділу «Шишацька» ТОВ «АФ імені «Довженка» Іван Панасенко і депутат селищної ради Олексій Хомлюк. Та запросили усіх бажаючих, по завершенню урочистої частини посмакувати козацькою кашею від Олега Кухаренка.

  Керівник Відділу освіти селищної ради Наталія Караваєва також звернулася до усіх присутніх із привітаннями і вручила подарунок дівчинці-першокласниці, щоб підтримати маленьку ученицю. Наймолодших жителів вітала Любов Титаренко, начальник Відділу культури і туризму селищної ради. Наприкінці отець Олександр відслужив молебінь та закликав усіх присутніх бути милосердними один до одного.Фото без опису

    Святковий концерт щоразу вибухав щирими оплесками глядачів. Заслухалися і милувалися кожним номером, підготовленим місцевими артистами. Котрі в свою чергу створювали сімейну, душевну атмосферу і неймовірними талантами та дзвінкими голосами сягали вище неба. А насамкінець дійства розрізали запашний коровай, як символ достатку нашої землі.

  Такі заходи зближують людей, зароджуючи в них почуття гордості і відповідальності за рідний край. Щоб у новий день мати сили і наснагу працювати на майбутнє.

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

Прес-служба селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь