ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Казкові герої в нашому парку

Дата: 19.07.2018 16:26
Кількість переглядів: 628

Фото без опису       У центральному парку селища Шишаки оселилися казкові герої. Ціла родина їжачків та ще й Колобок. Вони виготовлені і встановлені працівниками комунального підприємства «Техкомунбуд» абсолютно безкоштовно. Їжачок і Колобок — персонажі традиційних українських казок. Колюча тваринка вічно в справах, кудись поспішає, щось винюхує. Одним словом, постійно заклопотаний, то й не дарма є символом працьовитості та господарності. Також благоустрійники прикрасили казкову галявину квітучою клумбою, щоб створювати неймовірну атмосферу і гарний настрій відвідувачам парку.

     А коли дітки прийдуть гратися у парк на майданчик, то опиняться поряд із цими казковими персонажами. Безсумнівно, це буде для них дуже цікаво і пізнавально. Чим не альтернатива сучасному телебаченню?

    Цінуйте щиру працю односельчан. Буде дуже шкода, якщо цих милих фігурок спіткатиме нещаслива доля кущів троянд, саджанців дерев та квіткових насаджень.

Прес-служба селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь