A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

ПРОФЕСІЯ – БУХГАЛТЕР!

Дата: 16.07.2018 11:24
Кількість переглядів: 797

 Фото без опису  Усі професії важливі, усі професії потрібні – так ми звикли говорити і думати. Проте, мабуть, кожен з нас трішки лукавить. На сьогодні розвиток технологій і зміни у способі життя призводять до того, що одні професії з,являються, а інші поступово зникають, перероджуються. Так от, чи будуть раді бухгалтерам у майбутньому?

   Однозначно, попит на бухгалтерську працю існуватиме завжди, доки людина матиме потребу в обліку. Адже активи обов,язково чиїсь, а дбайливий господар завжди хоче знати про стан свого «господарства». «Необхідна умова справної торгівлі – це ведення своїх справ у належному порядку, щоб можна було без затримки отримати всілякі відомості як щодо боргів, так і вимог» - вважав Лука Пачолі. Це сказано більше 500 років тому, але буде актуальним ще довгий час. Навіть якщо гроші змінять біткоіни, юніти чи інші криптовалюти, у бухгалтерії завжди існуватимуть відповідні методи обліку.

 Фото без опису  Отже, ми точно знаємо, що ця професія нікуди не дінеться і буде жити й процвітати. Тому цього разу у селищному Будинку культури зібралися бухгалтери, щоб у День професійного свята поспілкуватися, обмінятися досвідом і корисними діловими порадами, обговорити нові тенденції у фінансових справах.

   Очільник громади Олександр Тутка у вітальному слові наголосив, що в умовах сьогодення бухгалтер, як ніхто інший, повинен тримати руку на пульсі усіх змін у законодавстві та побажав успіхів, кар'єрного зростання, щастя, родинного благополуччя, здоров'я.

  За сумлінну працю, високий професіоналізм, старання і відповідальне ставлення до виконання службових обов,язків та з нагоди професійного свята нагороджені грамотами бухгалтери Місцевої пожежної охорони – Борова Катерина Сергіївна, Фінансового управління – Корнійчук Віта Василівна, Відділу соціального забезпечення, праці та соціальних послуг – Синиціна Надія Юріївна, Комунального ринку – Величко Світлана Володимирівна та бухгалтерські колективи Виконавчого комітету, Управління житлово-комунального господарства, архітектури та містобудування, Відділу культури і туризму, Відділу освіти, Центру первинної медико-санітарної допомоги, Центру надання соціальних послуг, Техкомунбуду.

    Також нагороджена подякою Бойко Світлана Іванівна за 40-річний бухгалтерський стаж у селищній раді.

Фото без опису

 

Прес-служба селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь