A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

УВАГА НАБІР НА ВІЙСЬКОВИХ ФАХІВЦІВ З КІБЕРБЕЗПЕКИ!

Дата: 10.07.2018 13:27
Кількість переглядів: 583

Фото без опису   Вперше у Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут, серед цивільних та військових вишів на кафедрі військової підготовки відкрито підготовку за військово - обліковою  спеціальністю:

 

 

“ ОРГАНІЗАЦІЯ ЗАХИСТУ ІНФОРМАЦІЇ ТА КІБЕРНЕТИЧНОЇ БЕЗПЕКИ В ІНФОРМАЦІЙНО -Фото без описуТЕЛЕКОМУНІКАЦІЙНИХ СИСТЕМАХ” (державне замовлення).

 

   В умовах інформаційної війни фахівці за цією спеціальністю, як ніколи, потрібні для Збройних Сил України та інших силових структур країни. Під час навчання майбутні фахівці кіберзахисту отримають знання з організації та забезпечення кібербезпеки на тактичному рівні, проведення пошуку та оцінки вразливості в кіберпросторі, застосування комплектів для реалізації розслідування кібернетичних інцидентів.

Фото без описуКІБЕРБЕЗПЕКА – це професія майбутнього!

   Запрошуємо НА НАВЧАННЯ здобувачів вищої освіти незалежно від форми навчання у вищих навчальних закладах, у тому числі і військовослужбовців рядового складу, сержантського та старшинського складу, які проходять військову службу за контрактом та громадян України, які мають освітній ступінь вищої освіти не нижче бакалавра, якщо їм на початок військової підготовки не виповнилося 40 років.

 

Фото без опису

 

 

Після закінчення навчання та складання випускного іспиту присвоюється військове звання „молодший лейтенант запасу" Збройних Сил України.

Детальна інформація на сайті інституту http://www.viti.edu.ua/news/710  або за телефонами: (066) 7320303; (066) 3233929; (050) 4056023; (099) 5650859; (050) 9788467.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь