A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Відпочинок у Баранівці

Дата: 03.07.2018 16:20
Кількість переглядів: 634

          Цікавим та змістовним є літній відпочинок учнів Баранівської філії І-ІІ ступенів. Тут щороку стартують табір відпочинку «Сонечко» для вихованців 1-4 класів та пришкільне наметове містечко «Горизонт» для 5-9 класів. Ось і цього літа в цьому містечку відпочивають 19 дітей віком від 10 до 15 років.

           Ранок тут розпочинається з гімнастики, розвитку фізичної сили. Обов’язковий первинний інструктаж формує чіткий рівень дисципліни.

      Особлива увага при організації роботи приділяється формуванню в учнів основ здорового способу життя. З цією метою проводяться спортивні естафети, «веселі старти», щорічне свято Нептуна.

Фото без опису

      Діти з радістю щодня бігають до табору, де їх чекають цікаві розваги. Вони мають можливість проявити свої здібності та таланти під час організації й проведення різноманітних конкурсів, спортивних свят, змагань тощо. А їх завжди багато: це і день туризму, рибалки, день природи, спорту, туристичний день, походи до річки, майстер класи з в`язання вузлів, встановлення наметів, розведення багать, збір полуниць та лікарських трав.

Фото без опису

         Яскравим днем стає той, коли проходить свято Нептуна. Щороку діти розмальовують та прикрашають себе у «морському стилі». Головною дійовою особою свята є Нептун.

 

Фото без опису

     Під час роботи табору «Горизонт» Баранівської школи діти залучаються до світу природи, усвідомлення її значущості, вчяться відчувати красу рідного краю під девізом:

         За чисті води, за чисті ріки
          Боротись будемо навіки.
          Хай стане чистою Земля,
          Бо в ній господар - ти і я!

      Вихованці пришкільного табору «Горизонт» ходять у походи до річки, де розбивають наметове містечко. В ці дні учні співають, розважаються та готують їжу на вогнищі.

 

Фото без описуФото без опису

   Всі діти отримують задоволення і з нетерпінням чекають на наступну зустріч!

    Крім того, кожного року гостинно розпочинає свою роботу і дитячий табір відпочинку «Сонечко» при Баранівської філії  І-ІІ ступенів, де весело, цікаво і з користю для здоров’я і розвитку відпочили 15 учнів початкових класів.

    Кошти на роботу табору виділили директор ПСП «Нива» А.О.Цьова та відділ освіти Шишацької селищної ради. Учні, які відвідували табір, з радістю брали участь у спортивних змаганнях, рухливих іграх. Проводилися вікторини, конкурси, екскурсії до річки. Діти відвідували ігровий майданчик на території села.

 

 

Фото без описуФото без описуФото без опису

А якими цікавими були заходи 1 червня у День захисту дітей вихованці «Сонечка» здійснили цікаву подорож на дитяче свято, яке щорічно проводиться в Шишацькій громаді. Діти зарядилися позитивними емоціями, змогли продемонструвати свої таланти, а також отримала солодкі призи. 15 червня учні з’їздили до м. Полтави, де відвідали ляльковий театр, краєзнавчий музей та зоопарк «Бабусин дворик» у с. Тахтаулове. Фото без опису

Сподіваємося, що заняття в пришкільному таборі для них були немарними, адже вихователі докладали всіх зусиль, щоб навчити учнів відповідальності  за свою поведінку, за здоров’я і життя.Фото без опису

Найважливіше, щоб усі діти повернулися в школу  здоровими, радісними, загартованими і з новими силами взялися за навчання.

 

 

Прес-служба відділу освіти селищної ради

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь