ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Візит до Білоцерківської ОТГ

Дата: 27.06.2018 11:04
Кількість переглядів: 751

   Відповідно до плану роботи Центрального офісу реформ 26 червня 2018 року, на базі закладів культури Білоцерківської сільської об’єднаної територіальної громади Великобагачанського району, за сприяння Полтавського ВП Центру розвитку місцевого самоврядування, відбулося засідання круглого столу з порядком денним «Трансформація системи надання культурних послуг  у об’єднаних територіальних громадах» для керівників структурних підрозділів сфери культури об’єднаних територіальних громад області.

   В засідання взяли участь 32 особи: Лещенко Іван Васильович – голова Білоцерківської сільської об’єднаної територіальної громади; Лук’янець Наталія Андріївна – завідувач сектором культури і туризму Білоцерківської ОТГ; Балибіна Ірина Вікторівна – директор Полтавського ВП ЦРМС; Фасій Геннадій Іванович – радник з питань надання муніципальних послуг Полтавського ВП ЦРМС, Саприкін Георгій Анатолійович – директор Державної бібліотеки України для юнацтва, кандидат педагогічних наук; Карпенко Ігор Вікторович – директор ТОВ «Український фондовий дім»; Фесик Катерина Борисівна – завідувач науково-дослідного відділу музеєзнавства Полтавського краєзнавчого музею ім.. В. Кричевського, заслужений працівник культури України та представники з 21 ОТГ - Питятинської, Піщанської, Бутенківської, Глобинської, Гребінківської, Заворсклянської, Клепачівської, Засульської, Малоперещепинської, Мачухівської, Новознам’янської, Новосанжарської, Оболонської, Петрівсько-Роменської, Пришибської, Рокитянської, Сергіївської, Щербанівської, Омельницької, Недогарківської та Шишацької ОТГ. Представником від Шишацької ОТГ була Лілія Островерха – головний спеціаліст відділу культури і туризму селищної ради.

   Засідання розпочалося у приміщенні Полтавського ВП Центр розвитку місцевого самоврядування. Потім делегація переїхала в село Огирівка Білоцерківської ОТГ, де всім презентували роботу Огирівського сільського клубу та бібліотеки. Далі на всіх чекав Білоцерківський сільський клуб, де й пройшло засідання.

   Під час роботи круглого столу учасники розглянули та обговорили не тільки питання збереження мережі закладів культури, але й створення гнучкої та динамічної системи культурного обслуговування населення, здатної до сталого розвитку і спрямованої на надання широкого спектра послуг для задоволення різноманітних загальнонаціональних і локальних суспільних потреб та підвищення якості життя суспільства і окремих осіб.

   Піднімалися теми «Сучасна бібліотека – дієвий засіб побудови діалогу, комунікації та підтримки інформаційно-просвітницьких ініціатив у громаді», «Модернізація бібліотечного сервісу: презентація нових програмних продуктів і техніки», «Збереження в умовах реформи децентралізації культурних цінностей, що зберігаються в музеях, які належать до сфери управління органів місцевого самоврядування, а також в музеях, створених при підприємствах, організаціях, установах і навчальних закладах комунальної форм власності чи у її складі».

   Крім того, Білоцерківська ОТГ підготувала цікаву культурну програму. Тож, велике спасибі за гостинний прийом, пізнавальні моменти та дружню атмосферу.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь