A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Методичне об’єднання початківців

Дата: 03.03.2017 15:45
Кількість переглядів: 781

     Нещодавно на базі Шишацької спеціалізованої школи ім. В.І. Вернадського відбулося засідання методичного об’єднання учителів початкових класів. Захід був присвячений темі «Модель сучасного уроку. Використання інноваційних технологій на уроках у початкових класах».

     Учасники засідання відвідали урок математики у 1-А класі, який провів Р.І. Литвин. Присутні із захопленням спостерігали за мандрівкою маленьких першокласників і казкового героя – Горобчика.

      Інна Юріївна Темерова провела інтегрований урок у 3 класі з предметів «Я у світі» та «Хореографія». На протязі уроку творча діяльність учнів поєднувалася з фізичною і розумовою діяльністю, в процесі якої діти виражали свої настрої і почуття. Цікаве поєднання інноваційних технологій створює умови для розвитку вміння слухати і розуміти музику, узгоджувати з нею свої рухи, розвивати, тренувати пластику, грацію і виразність.

Фото без опису

     Учасники засідання взяли участь у розучуванні танцю-гри «Метелиця» та деяких танцювальних елементів, які в подальшому можуть застосовуватись під час проведення фізкультхвилинок та масових заходів у школі.

     Вродливець В.О., соціальний педагог Шишацької спеціалізованої школи ім. В.І. Вернадського провела тренінгове заняття «Курс на позитив. Зроби з лимону лимонад». Під час заняття педагоги отримали позитивні емоції, корисну інформацію від спілкування. Участь у таких заходах стимулює до аналізу власних проблем, до професійного пошуку, бажання змін.

     На завершення методист початкових класів та вихователів груп продовженого дня відділу освіти Шишацької селищної ради Сень Н.П. ознайомила учасників засідання із порядком проведення моніторингу якості знань з математики і читання та державної підсумкової атестації учнів 4 класу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь