A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

День українського добровольця

Дата: 17.03.2017 15:31
Кількість переглядів: 1051

     У Гоголівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів імені М. В. Гоголя вперше відзначали День українського добровольця. Мета цього заходу – розвивати в учнів любов до України, почуття гордості за українських добровольців, які першими пішли захищати країну у листопаді 2013 року – лютому 2014 року, почуття національної самосвідомості та громадянської активності, вироблення в учнів активної життєвої позиції.

     На проведення цього заходу зібралися учні 1-11 класів та їх батьки, учителі та громадськість села.

     Звучить гімн, майорить український прапор, всі присутні виконують гімн України.

Фото без опису

     Урочисту лінійку відкрив учитель школи, учасник АТО Святина Михайло Іванович, який звернувся до школярів із закликом бути патріотами своєї країни, а це значить виявляти любов до свого народу, бути мужніми, гідними і відважними захисниками своєї Батьківщини, бо найбільше і безцінне багатство для кожної людини – це Батьківщина. Вітчизна, як і рідна мати – це наша доля, яка дісталася нам у спадок на всі випробування, на безперервну щоденну працю і свята. Хвилиною мовчання вшанували добровольців, які з перших днів АТО сміливо захищали східний кордон України та не повернулися до рідних домівок.  Вшанували також борців за свободу, які загинули під час Революції Гідності.

     Слова подяки адресували гоголівські школярі випускникам школи, які сьогодні вартують безпеку країни: Мартинову Григорію Юрійовичу, Ємцю Станіславу Васильовичу, Ковбасі Володимиру Миколайовичу, Святині Миколі Миколайовичу, Волошину Олексію Володимировичу.  

     Ведучі урочистостей Логвиненко Юлія та Петрова Юлія розповіли всім присутнім про добровольчий рух в Україні та закликали активно діяти, поширювати ідеї патріотичного духу, проявляти суспільну ініціативність та активність, готовність працювати для розвитку Батьківщини, захищати її, підвищувати міжнародний авторитет. Учениці 9 класу Каюн Юлія та Ємець Ярина майстерно виконали пісні, присвячені героям українського народу, які проявляють жертовність і волю заради своєї Вітчизни.

     Вічна слава полеглим загиблим добровольцям! Сили та терпіння тим, хто продовжує боротьбу! Слава Україні!

         У День відзначення українського добровольця у Гоголівській школі вже вкотре був проведений благодійний ярмарок.

Фото без опису

     Кожен клас готував вироби своїми руками, різноманітну солодку випічку, смачні страви для продажу на шкільному ярмарку. Було багато гостей, які з задоволенням придбали запропоновані товари. Суму, яку учні вилучили від реалізації товарів,  передано воїнам-землякам, які нині захищають кордони на Сході України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь