ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Сагайдацький старостат

Дата: 29.08.2016 11:41
Кількість переглядів: 1206

Фото без опису

     Прибравши територію пляжу в селі Дмитрівка  Шишацького району Полтавської області  староста Сагайдацького старостату Карпенко Лідія Григорівна звернулась  за допомогою в завезенні піску  на пляж до керівників  ФО «Росток»  Копиці Олександра Володимировича,  директора  ТОВ «Сагайдацьке ХПП» Іваниці Євгена Анатолійовича, який хоч і недавно став керівником цієї організації завжди   приходить на допомогу в вирішенні будь яких проблем старостату. Допомога була надана беззаперечно.

Фото без опису     Висловлюю велику вдячність власникам транспорту - громадянам Сагайдацького старостату  Бабенку Олександру Михайловичу, Кундилю Леоніду Олександровичу, Моцарю Анатолію Анатолійовичу, які також надали дієву допомогу   в завезенні  піску .

Фото без опису

     Для задоволення потреб відпочиваючих працівниками КП «Техкомунбуд» виготовлені та встановлені 2 столи, 4 лавочки та 2 мангали. За що жителі  Сагайдацької громади дуже їм вдячні.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь